S ROZTOKAMA POUZE BOD

04.09.2011 12:34

SPARTA LUŽNÁ - TJ ROZTOKY 0 - 0

Lužná se musela obejít bez těchto hráčů z různých důvodů - KOŠULIČ , DRENKO , LUKEŠ , CHLÁDEK , RÁC , KOPERNICKÝ a tak na lavici seděli dorostenci HÁJEK , BRABEC a dále SCHOLLER a SÝKORA

První domácí zápas nové sezony se z naší strany nepovedl. Výkon , který jsme předvedli před týdnem na TATRANU jsme nezopakovali. Důraz a bojovnost chyběla většině hráčů. Špatná rozehrávka v záloze a pomalí přechod do útoku , na tom musíme ještě hodně zapracovat.

Do slibných příležitostí se dostali hlavně AMBRŮŽEK a ŠNAJDR , bohužel žádná branka z toho nepadla. Hosté hrozili občas a to hlavně v situacích , kdy jsme nedokázali ve předu udržet balon , který se hned vrátil . Brankář MAŠEK tentokráte nemusel tolikrát zasahovat. Roztoky hráli jednoduše , ale vždy ztroskotaly na dobře hrající obraně domácích.

Ve druhém poločase mohl několikrát rozhodnout ŠNAJDR , ale to by nebyl on , kdyby nějakou proměnil. Oslabení domácích přinesl po druhé žluté kartě AMBRŮŽEK , který si neodpustil několik poznámek k rozhodčímu. Po vyloučení už jsme tolik šancí po levé straně neměli. Hostům se sice podařilo vstřelit gol , ale z ofsidu. 

Spravedlivá remíza pro obě mužstva , ale pro domácí ztráta dvou bodů. Za týden jedeme na hřiště jednoho z aspirantů na postup do MŠECE.

SESTAVA : MAŠEK , FRONK - HÁJEK - KOULA - STANĚK , VÍTEK - URIK - MAŠEK ADAM - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - ČERNÝ

Zpět