ST. ŽÁCI OPĚT VÍTĚZNĚ

16.10.2010 13:23

SPARTA LUŽNÁ - SK SENOMATY 3 - 2 /1 - 0 / Hájek 2x , Vejvoda

První půle byla z naší strany velice dobrá , ale chyběly goly.D několika tutovek se dostával hlavně HÁJEK , který svou rychlostí a bojovností dělal hostující obraně velké problemy.Další šanci měl GRILL , VEJVODA , ale také bez uspěchu. Ve 22. minutě jsme se dostali do vedení , když přihrávku z levé strany usměrnil za záda golmana hostí HÁJEK.Hosté se v podstatě k žádné velké šanci nedostali.

Druhý poločas už nebyl z naší strany  jako ten první . Senomatští dokázali srovnat stav po naší špatné rozehrávce.V tu chvíli se na naše kopačky dostala nervozita. Dělali jsme velké chyby , špatně rozehrávali a hosté se několikrát dostali před naší branku , ale naštěstí tam nic nespadlo.

Krásný druhý gol vsítil VEJVODA , když po skrumáži před brankou hostí , po rohovém kopu HÁJKA , dotlačil míč do sítě.Důležitou třetí branku dal opět HÁJEK , který po pravé straně zatáhl balon , nejbližší cestou se vydal do pokutového území , kde poté ranou k protilehlé tyči nedal šanci golmanovi hostí.Senomaty stačili už jen snížit.

Vybojované vítězství potěší. Domácí se tak vezou na vítězné vlně a přejme si , aby jim to vydrželo co nejdéle.

SESTAVA : HORÁK , DRENKO - ZELENKA - ŠPÁLA , ZOUPLNA - STANĚK - GRILL - HÁJEK , VEJVODA - SKÁCEL - KINDL

STŘÍDALI : KRATOCHVÍL , ŠÍMA , KOREJS , ŠAŠEK , SVEJKOVSKÝ

Zpět