STARŠÍ ŽÁCI NA ÚVOD SKVĚLE

09.04.2011 12:13

SPARTA LUŽNÁ - CHMEL MUTĚJOVICE 4 - 0 / 1 - 0 / Štěrba , Hájek Lukáš 3 x

akce domácích - 

První mistrovské utkání jara zvládli naši žáci na výbornou. Podzimní utkání vyhráli Mutějovice 7 - 2 a tak jsme jim měli co vracet. Začátek zápasu byl trochu nervozní , ale během času Lužná přebrala iniciativu a byla otázka času , kdy vstřelí gol. To se povedlo v 10. minutě , kdy Hájek Lukáš z pravé strany z hranice velkého vápna vystřelil , míč ale trefil pouze tyč a od té se dostal přímo na nohy DAVIDA ŠTĚRBY , který ho krásně uklidil za golmanovy záda. Hosté se k ohrožení branky domácích dostali nebezpečně jen jednou , ale domácí brankář nádherně vytáhl na roh.Další šance hlavně VEJVODY a HÁJKA zůstali nevyužity.

Druhá půle začla velikou šancí Mutějovic , když jejich hráč sebral na půlce balon a prošel trestuhodně až do vápna domácích  , vystřelil , ale naštěstí vedle.Pak předvedli pěknou kombinaci VEJVODA , který krásně přihrál HÁJKOVI a ten suvereně zvýšil na 2 - 0. Další krásný moment přišel zanedlouho. HÁJEK LUKÁŠ zatáhl po levé straně míč , prošel přes všechny obránce a střelou k tyči upravil na 3 - 0. Poslední slovo měl opět HÁJEK LUKÁŠ , který nejdříve vystřeli za vápnem  pouze do břevna . Balon se dostal k hostům , kteří ale špatně rozehráli , míč se dostal k LUKÁŠOVI , který se do něj za vápnem opět opřel a už se nemýlil. Balon zapadl pod břevno . Tímto golem dosáhl čistého hatricku . Celé mužstvo bojovalo a dokázalo první jarní mistrovské utkání dotáhnout do vítězného konce.

K nejlepším hráčům patřil bezpochyby HÁJEK LUKÁŠ a také VEJVODA PEPÍNO.  

K dalšímu mistráku zajíždí žáci za týden v sobotu na hřiště TATRANU RAKOVNÍK.

SESTAVA : HORÁK , DRENKO , ŠÍMA , ZELENKA , ZOUPLNA , STANĚK , BERÁNEK EDA , HÁJEK LUKÁŠ , VEJVODA  , ŠTĚRBA , SKÁCEL , HÁJEK MICHAL , HLAVÁČEK JAN , HORÁK FILIP II.

 

Zpět