STARŠÍ ŽÁCI ÚSPĚŠNÍ

30.10.2010 12:11

SPARTA LUŽNÁ - TJ SLABCE 3 - 0 / 0 - 0 / HÁJEK , VEJVODA , ŠPÁLA

Sobotní dopoledne nebylo pro fotbal  , sychravo a mlha , která se snášela nad luženským pažitem.

První poločas byl bojem na obou stranách . Každá obrana si držela čisté konto a tak moc šancí nebylo. Nejvíce zlobil VEJVODA , který ale jako již několikrát , nedal. Hosté se k nějaké vážnější akci nedostali.

Druhý poločas byl koncertem pro LUKÁŠE HÁJKA. Ten zařídil všechny goly našeho mužstva. Nejprve po samostatné akci , kdy se zdálo , že hostující obránce míč odkopne , tak Lukáš nebojácně šel do skluzu a tím přetlačil jejich stopera  a v podstatě tím vystřelil na bránu 1 - 0 . Zanedlouho opět HÁJEK zatáhl míč po pravé straně a přesným centrem našel VEJVODU , který do prázdné branky zavěsil 2 - 0 . Třetí gol vymyslel opět HÁJEK , když z pravé strany poslal míč před branku a tam jej ŠPÁLA zasunul za brankáře hostí 3 - 0 . Druhý poločas jsme jasně SLABECKÉ přehráli a zaslouženě získali tři body.

Velice dobře odehrál zápas LUKÁŠ HÁJEK , ale bohužel 5 minut před koncem musel odejít ze hřiště po střetu s protihráčem , který ho při souboji zasáhl loktem do hlavy. Doufejme , že to bude dobré.

SESTAVA : HORÁK , DRENKO , KINDL , ŠÍMA , ZOUPLNA , ŠTĚRBA , STANĚK , HÁJEK , VEJVODA , ŠPÁLA , MACÁK

 

Zpět