STARŠÍ ŽÁCI Z TATRANU S BODEM

16.04.2011 21:13

TATRAN RAKOVNÍK - SPARTA LUŽNÁ 3 - 3 / 1 - 2 / HÁJEK LUKÁŠ 3x

Lužná odjela na půdu jednoho z nejlepších mužstev okresního přeboru . Bohužel jen v 9 lidech. Spoustu žáků onemocnělo a tak ještě musel vypomoct z mladších HÁJEK MICHAL , KUBA STANĚK.

Lužná odehrála i v devíti hráčích vynikající  zápas , kde hrál nejvetší prym HÁJEK LUKÁŠ , který během utkání prokázoval svojí rychlost . Důkazem toho je , že ze třech akcí , když v podstatě na vlastní půlce sebral balon a prošel až do pokutového území , kde s přehledem vždy zavěsil. Nesmíme , ale zapomenou na ostatní , kteří s vypětím všech sil odolávaly nájezdům domácích , kteří ale svoje akce nedotáhli do úspěšného zakončení. Lužná se dostala do vedení 2 - 0 , ale domácí pak z ojedinělé střely snížily na 1 - 2 . Tatran mohl vyrovnat ve 45 minutě , ale neproměnil pokutový kop.

Druhý poločas byl o tom , kolik zbyde luženským sil. Tatran vyrovnal na 2 - 2 , ale Lužná odpověděla opět výtečnou akcí kapitána LUKÁŠE HÁJKA . Na dosah byly i tři body , ale domácí vyrovnaly z pokutového kopu . Na vítězství mohla Lužná pomýšlet opět z akce velmi dobře hrajícího HÁJKA LUKÁŠE , který ale bohužel svůj několikátý průnik neproměnil.

Bod ze hřiště se počítá . Všichni odvedli velký kus práce a zaslouží velkou pochvalu. 

Zpět