A je tu opět výtečník Aleš Brejník. Tento rozhodčí středočeského krajského přeboru v posledním kole „odpornou“ penaltou zaříznul rezervu Čáslavi.

V 15. kole krajského přeboru fotbalisté čáslavské rezervy přivítali tým Český lev - Union Beroun. Pokud domácí mysleli alespoň na trochu klidnější zimu, museli soupeře ze středu tabulky porazit.

První poločas bez gólů a s minimem šancí se zřejmě zdál málo dramatický rozhodčímu Brejníkovi. Proto se do věci vložil zcela razantně.  Úzkostlivě dbal na každý zákrok domácích, naopak fauly hostů nechával bez povšimnutí. V 60. min. po útoku po pravé straně se míč dostal do malého vápna až k Žiakovi, který ho ale kvůli evidentnímu faulu Sochrova nemohl doklepnout do sítě, sudího ovšem tato situace nechala v klidu.

Brejník ani přes upozornění prvního asistenta neodpískal ani faul na Špičáka, kterého pak na zemi doslova pošlapal Buch. K smíchu byla i srážka hostujícího gólmana Pettíka s vlastním spoluhráčem Kličkou, kterou odnesl žlutou kartou Petr Váňa!. Ovšem samotný vrchol přišel v 77. min.: Trestný kop Pobiše gólman Míšek pohodlně sebral do rukavic, ale Brejník viděl jakési strkání a odpískal penaltu!

Emoce na hřišti vytryskly naplno, ovšem zloba domácích fanoušků přišla Brejníkovi k smíchu, což je patrné i z přiložené fotogrrafie. Nicméně hostující střelec proměnil a dal tím jedinou branku utkání.

Trenér čáslavské rezervy Jiří Antoš byl hodně rozčílený. „Bral bych remízu, kterou by si soupeř zasloužil. Prohráli jsme ale skandální penaltou, to nejde ani komentovat.“

Na další „kapříkovou“ show Brejníka upozornil websvoboda.info.cz, který svolil s publikováním materiálu na Černé svini.

Autor text René Svoboda ještě do komentářů připsal hodně zajímavý dodatek, který rozhodně stojí za zveřejnění.

„Musel jsem si nechat trochu času, abych článek napsal alespoň trochu s chladnou hlavou. Je smutné, že se smradlavou žumpou středočeských rozhodčích nikdo není schopný nic udělat. Funkcionáři klubů z nižších soutěží si každoročně lámou hlavu, jak naplnit týmy mládeže. Ale nedivme se rodičům, že své děti nenechají dělat komparz barevným šaškům ve středu kruhu. Navíc mi bylo úzko, když jsem viděl jakési starší žáky Čáslavi, jak se baví melou kolem odchodu rozhodčího do kabin. Špičkou ledovce je pak návrat reprezentantů a jejich pokřik na Radka Druláka, který někteří méně mentálně vyspělí jedinci dokonce oslavují. Ale je se čemu divit?,“ napsal René Svoboda.

  BREJNÍKOVY ZÁŘEZY
 

Přikládáme přehled článků o Brejníkových prasečinách z poslední doby. Funkcionáři středočeského krajského fotbalového svazu by se skutečně měli zamyslet, zda je nezbytné, aby divákům, fanouškům i hráčům takové jelito dál kazilo víkendy.

Rozhodčí Brejník? Ten chlap asi dělá na jatkách

V hlavních rolí staří známí. Sudí Brejník a útočník Ducár


V květnu Brejník "zprasil" v soutěži Benátky. Dokonale


Ty prasárny Brejníka jsou opravdu beztrestné?