TĚSNÁ DOMÁCÍ PROHRA

25.04.2015 18:20

SPARTA LUŽNÁ - FK KNĚŽEVES 1 - 2 /1 - 0/ ŠNAJDR

 

Domácí přivítali na svém hřišti silný celek FK Kněževes.

 

Od první minuty se hrál opatrný fotbal s minimen brankových příležitostí na obou stranách. Až ve 31. minutě střílí první branku domácích  Radek Šnajdr. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Druhý poločas začal pro domácí dosti něšťastně. Ve 49. minutě neudržel střelu hostujícího hráče domácí brankář a Krejčí se z dorážky nemýlil. Když už se zdálo, že dojde k penaltovému rostřelu, udeřili hosté, kteří zásluhou nejmenšího hráče na hřišti Kutílka. Ten hlavou skóroval v 85. minutě na konečných 1-2. Do konce zápasu se již nic nezměnilo a tak šťastnější hosté si odvážejí další 3 body do tabulky OP.

 

Domácí předvedli snaživý a bojovný výkon a za to si zasloužili alespoň remízový výsledek, který by byl spravedlivý pro oba celky, ale takový je fotbal. Proto známka 8. Hosté rovněž předvedli dobrý výkon a jen těžko bych hledal hráče, který by vynikal nad ostatnými.

 

Zklamáním tohoto zápasu byl zejména výsledek a překvapením plná lavička náhradníku i bez účasti dorostenců.

 

Hodnocení trenéra Pavlíčka:

 

Pozitivní: V prvním poločase jsme dali dohromady několik fotbalových akcí a měli šance. 

Negativní: Jeden vstřelený gól je málo, obzvlášť, když inkasujeme poměrně lacino.

 

Mašek Vladimír - Dolhý Jiří, Rek Martin, Staněk Petr, Grill Jaroslav (87. Bičík Pavel) - Kolínský Jan (85. Sláma Jakub), Ambrůžek Petr, Fronk Stanislav (82. Kopernický Daniel), Husák Jakub - Šnajdr Radek (68. Košulič Ondřej), Koch Tomáš (72. Hájek Libor)

Zpět