TĚSNÁ PROHRA S LÍDREM

27.04.2019 19:40

SPARTA LUŽNÁ - BANÍK LUBNÁ 1 - 2 /0 - 2/ KOPERNICKÝ

 

10. Na Šnajdrův přetažený centr si naběhl Grill, ale jeho volej mířící do bližšího „vinglu“ vyrazil výborným zákrokem gólman na roh.

 

22. První šance hostů. Kličkující útočník poslal od brankové čáry přihrávku před opuštěnou bránu, kde zasáhl Kopernický.

 

23. 0:1 – Dvakrát odvrátili domácí nebezpečné pokusy o střelu před vápno, avšak napotřetí zapomněli na krajního záložníka, který měl už výhodnou pozici na přízemní zakončení k tyči.

 

28. Po rychlém průniku střelce Baníku do vápna vytáhl Duda gólovou střelu na roh.

 

33. Staněk prošel zprava do pokutového území, ale jeho nabídku si Pokorný zpracovával, i když za ním byl výhodně nabíhající Šnajdr. Obrana hostů stačila sprťanského útočníka vytlačit.

 

35. Vydařenou kombinaci před vápnem zakončil Košulič střelou těsně nad.

 

42. 0:2 – penalta! – Ambrůžek musel razantně odkopnout míč v pokutovém území před atakujícím útočníkem. Míč letěl směrem od branky, přičemž došlo ke slyšitelnému střetu nohou obou hráčů. Rozhodčí potrestal Lužnou!

 

61. Kopernický po rohu Staňka mířil hlavou vedle.

 

65. Pokorný dostal přesný pas na pravou stranu, ale rána křížem skončila vedle.

 

71. Ruka obránce Lubné před brankou! Grill se z pravé strany tlačil před branku a jeho střela na bližší tyč zasáhla ruku bránícího hráče a pak skončila na boční síti. Rozhodčí Lubnou nepotrestal!

 

75. Ostrou přízemní nabídku Kopernického tečoval obránce před Staňkem těsně vedle vlastní tyče.

 

88. 1:2 – Kopernický poslal Staňkem parádně kopnutý roh hlavou pod břevno.

 

91. Sérii rohových kopů Lužné zakončil závar, kdy se ve vápně k hlavičce protlačil i luženský brankář Duda. Netrefil ale míč ideálně, a ten hradbou těl neprošel.

 

Z pohledu trenéra: 

První čtvrthodina naše, druhá hostů, třetí vyrovnaná. Po přestávce jsme ovládli hru, která byla od obou týmů fyzicky náročná. Posledních dvacet minut se odehrálo téměř výhradně na polovině Lubné. Prohra s lídrem soutěže po našem zatím nejlepším jarním výkonu ne mrzí, ale doslova štve. Výsledek zásadně ovlivnil hlavní rozhodčí, který posoudil dvě penaltové situace na opačných stranách hřiště pokaždé ve prospěch soupeře.

 

Duda Filip - Kopernický Daniel, Dolhý Jiří, Špička Josef - Ambrůžek Petr (63. Rek Martin) - Grill Robert (80. Bičík Pavel), Kopřiva Patrik (70. Bendl Jiří), Staněk Jakub, Šnajdr Radek - Pokorný Radek, Košulič Ondřej

Zpět