TŘI BODY Z MĚSTEČKA

06.05.2012 10:41

MĚSTEČKO - SPARTA LUŽNÁ 1 - 2 / 1 - 1 / HÁJEK M. , ČERNÝ

Městečko je tradiční soupeř . Několik zápasů i v krajské soutěži , které jsme mezi sebou odehráli  mělo štávu . Nám se na půdě domácích , ale vůbec nedaří. Malé hřiště vždy dělalo problemy a proto si ani nepamatuji , kdy jsme zde naposledy vyhráli. Dnes nám to konečně vyšlo.

Začátek zápasu se nám , ale vůbec nepovedl. Hned po 3. minutách odhadl špatně situaci Hájek L. , když si zakřičel , že má vzduchem letící balon , Polanský míč tedy pustil , ale Libor míč neměl.  Balon se dostal k hráči domácích , který šel sám na golmana. Hájek chtěl chybu napravit , ale v pokutovém území bohužel hráče fauloval . Penalty jasně proměnuje P. ŠNÍDL  a zase mu to vyšlo. To však dalo impuls hostům . Do poločasu jsme si vytvořili několik slibných příležitostí. Nejprve se po krásné akci dostal ve vápně k zakončení KOPERNICKÝ , ale neproměnil. Pak se dostal do šance AMBRŮŽEK , který trefil pouze bránícího hráče. Další tutovku měl ELSNIC , ale dnešek mu nebyl vůbec nakloněn. Vyrovnání jsme se nakonec dočkali , když se na malém vápně nejlépe orientoval MÍRA HÁJEK a zadovkou přes hlavu trefil míč přesně pod břevno. Domácí měli dvě tutovky , nejprve přímý kop PETRA ŠNÍDLA vyrazil MAŠEK před sebe , ale dobíhající hráč naštěstí nedal . Pak se v prostoru penalty objevil zcela volný hráč , ale HÁJEK LIBOR včas zblokoval střelu. 

Druhý poločas přinesl pěkný fotbal hlavně z LUŽENSKÉ strany. Domácím nic nevycházelo a když se už dostali před branku , tak v ní stál perfektně chytající MAŠEK. Ten přiváděl domácí k zoufalství. Lužná poslala do hry čerstvé síly. Místo zraněného HÁJKA L. přišel ČERNÝ , dále přišel místo STANKA RUPRECHT a zraněného AMBRŮŽKA vystřídal FRONK. Obzvláště ČERNÝ přinesl do hry několik šancí. Po levé straně z pozice záložníka několikrát utekl a připravoval tutovky pro naše útočníky. To co jsme nedali bylo trestuhodné. ELSNIC na malém vápně nedokázal dopravit míč za záda golmana domácích. FRONK skvělou střelou za vápnem nechal vyniknout opět brankáře. Krásná akce byla po ose KOŠULIČ , ŠNAJDR a zakončující ELSNIC , ale jak jsem psal nebylo mu dnes dopřáno vstřelit gol. Za velmi dobrý výkon se však branky dočkal ČERNÝ , který si naběhl za obránce a sice nadvakrát , ale přesto vsítil rozhodující branku. Lužná podala skvělý kolektivní výkon a zaslouženě si odváží tři body.

SESTAVA : MAŠEK , FALBR - HÁJEK L. - POLANSKÝ - KOPERNICKÝ , AMBRŮŽEK - HÁJEK M. - KOŠULIČ - ŠNAJDR , ELSNIC - STANĚK

STŘÍDALI : RUPRECHT , ČERNÝ , FRONK 

Zpět