TŘI BODY ZE SÝKOŘICE

08.11.2014 18:27

SÝKOŘICE - SPARTA LUŽNÁ 1 - 2 /1 - 1/ GRILL, MEZEI

 
Sparta odjížděla na hřiště do Sýkořice z cílem konečně naplno bodovat s neobvykle vysokým počtem hráčů. Hostujících hráčů bylo hned 18. Na některé se dokonce nedstal ani dres, což není právě obvyklá situace :-). Po dlouhé době se zařadil do sestavy také brankář Rác. 
 
Úvod zápasu patřil hostující Spartě, která svou převahu korunovala v 11. minutě brankou. Z rohu, který zahrával Husák, se Grill hlavou se nemýlil a otevřel tak skóre utkání. V 27. minutě zahrozili domácí a po dorážce srovnali na 1-1. Hra se poté vyrovnala a do konce poločasu se již stav nezměnil. 
 
V úvodu druhého poločasu v zahrával přímý kop mladiček Mezei, který krásnou střelou překvapil domácího brankaře a zvýšil tak na 1-2. V této části utkání působili hosté fotbalovějším dojmen a tak si vytvořili řadu šancí. Další gól se jim však vstřelit nepodařilo. V závěru utkání zvýšili domácí tlak a snažili o vyrovnávací branku. Sparta ale těsné vítězství ubránila. 
 
Sparta si za předvedený výkon v tomto utkání, hlavně za hru v druhém poločase, zaslouží známku 8. Všichni hráči bojovali a zaslouží si velkou pochvalu. Hosté předvedli sympatický výkon, vyzdvihl bych výkon domácího kapitána.
 
Sestava: Rác - Kopernický - Chládek - Hájek - Dolhý - Šnajdr - Koch - Mezei - Grill - Husák - Vejvoda
Střídali: Špička, Kameník, Fronk, Polanský, Sláma   
 
(autor: Ladislav Rác, redakčně upraveno)
 
Zpět