TŘI NAŠI HRÁČI V SESTAVĚ PODZIMU 2015

02.02.2016 11:59

Ladislav Rác, Libor Hájek a Pepíno Vejvoda. 

Všichni se dostali do sestavy okresního přeboru za podzim 2015, kterou vyhlásil Rakovnický deník.

A jak vypadá ideální jedenáctka:

 

L.Rác - M.Krejčí - M.Chládek - L.Hájek - J.Melč, M.Zuda - M.Fojtík - K.Hrubý, J.Vávra - J.Čihař - J.Vejvoda

Všem gratulujeme

 

Známe ideální sestavu podzimu

Rakovnicko – Je dobojováno, hlasy jsou sečteny. Redakce Rakovnického deníku po skončení podzimní části fotbalové sezony okresního přeboru mužů Rakovnicka vyhlásila anketu o nejlepší jedenáctku. O jejím složení jste tak měli možnost hlasovat vy, čtenáři Rakovnického deníku. A to nejen prostřednictvím tištěných kupónů, ale také na webové adrese www.rakovnicky.denik.cz.

Fotbal. Ilustrační snímek

Fotbal. Ilustrační snímekAutor: Deník/ František Géla

O post v ideální sestavě podzimní části okresního přeboru se mohli ucházet pouze ti fotbalisté, kteří se během podzimní části objevili alespoň dvakrát v sestavě kola. Nakonec tedy bylo nominováno 48 fotbalistů.

V kategorii brankář jste vybírali z celkem sedmi brankářů. V této kategorii postačilo, pokud se jméno dotyčného gólmana objevilo v sestavě kola alespoň jednou.
Do redakce dorazilo nakonec 158 kuponů. Nejvíce hlasů posbíral v kategorii brankářů Ladislav Rác z Lužné. Ten sice již několikrát oznámil konec své bohaté aktivní kariéry, ovšem v nouzi nenechal svoji Lužnou na holičkách. V případě potřeby neváhal, přivezl si výstroj a postavil se mezi tři tyče. Stál také u senzační výhry Lužné na hřišti rezervy SK Rakovník.

V ideální jedenáctce podzimní části, a to hráčů v poli, jsou jména nejen zkušenějších borců, kteří mají za sebou působení ve vyšších krajských fotbalových soutěžích, ale také talentovaní mladíci, kteří teprve na svoji slávu čekají a kteří by jednou mohli být vůdčími osobnostmi svých klubů.

A jaké je tedy složení zbylých členů sestavy?
Ideální obranná linie podle čtenářů Rakovnického deníku je ve složení M. Krejčí, M. Chládek, L. Hájek, J. Melč. Záložní řada je pak trojčlenná, a to ve složení M. Zuda, M. Fojtík, K. Hrubý. Čtenáři pak vybrali tři útočníky: J. Vávru, J. Číhaře a J. Vejvodu.

Všichni členové ideální jedenáctky obdrží od redakce pamětní předměty.
Zdroj: https://rakovnicky.denik.cz/fotbal_region/zname-idealni-sestavu-podzimu-20160108.html

 

Zpět