V PŘÍPRAVĚ BOD Z ČERNČIC

08.08.2016 17:12

7.8. – příprava: SK Černčice (II.tř.) – SPARTA LUŽNÁ 1:1 /0:1/ - Šnajdr

6. 0:1 – Šnajdr uklidil křížem po zemi k tyči z hranice pokutového území po přihrávce Pepy Vejvody, se kterým šikovně vykombinoval od levé lajny Špička.

48. 1:1 – chybějící důraz u naší levé postranní čáry umožnil nadvakrát průnik do vápna a zpětnou přihrávku na zcela volného záložníka na penaltovém bodů, jenž nekompromisně z voleje zavěsil.

84. – rána Fronka z 25ti metrů se odrazila od břevna do branky a bohužel ven, takže rozhodčí bez pomoci asistenta nemohl zaregistrovat, že byl míč za čárou.

Z pohledu trenéra: 

Na naši hru se dalo opět koukat. Nepovedl se jen úvod druhé půle, kdy nám po vyrovnání domácí nechtěli půjčit míč, ale dostali jsme se z útlumu a vytvořili si šance (2x možná penalta??). Před pohárovým zápasem se některé posty rýsují jasně, u některých je znát velmi dobrá konkurence, takže bude z čeho vybírat.

                                                                                                                                                                          

Staněk Petr - Staněk Jakub, Mezei Petr, Kopernický Daniel, Kolínský Jan - Špička Josef / Vejvoda David, Ambrůžek Petr, Fronk Stanislav / Pokorný Radek, Bičík Pavel / Sláma Jakub - Šnajdr Radek, Vejvoda Josef / Košulič Ondřej

Zpět