V PŘÍPRAVNÉM ZÁPASE NÁS PROVĚŘIL SOKOL NEBUŠICE

06.08.2017 18:19

SPARTA LUŽNÁ – Sokol Nebušice (I.B Praha) 2:6 /0:4/ - Košulič, Vejvoda J

Přípravný zápas 5.8.
 

7. 0:1 – v rychlém útoku přišel polovysoký centr z levé strany a hostující střelec ho polonůžkami parádně trefil z hranice penalty.

18. 0:2 – útočník si zpracoval dlouhý míč před vápnem, změnou směru se zbavil obou stoperů a zakončil křížem k tyči

23. 0:3 – domácí jen přihlíželi kombinaci u středového kruhu, která směřovala opět na útočníka na hranici pokutového území, kde dostal dost času i prostoru na otočku a střelu k tyči.

30. 0:4 – zbytečně riskantní rozehrávka do středu hřiště skončila bleskovým výpadem do otevřené obrany.

48. 0:5 – hbitý záložník hostů prošel od postranní čáry přes dva hráče až k pokutovému území a posunul míč do ideální střelecké pozice.

57. 1:5 – konečně byli při napadání všichni luženští u soupeřů, Bičík donutil v souboji soupeře ke ztrátě a Vejvoda vysunul Košuliče mezi obránci do souboje s gólmanem, který Ondra ideálně zakončil na zadní tyč.

80. 1:6 – od levé čáry prošel soupeř kličkami přes dva bránící hráče a naservíroval míč před prázdnou bránu.

88. 2:6 – Kolínský vyrazil do hlavičkového souboje na polovině hřiště a posunul tak do úniku Vejvodu, který z úhlu trefil přesně na bližší tyč.

Z pohledu trenéra: 

Na vlastní kůži jsme zažili, co nás může ve vyšší soutěži potkat. V úvodu jsme dávali soupeři příliš prostoru nejen před pokutovým územím, ale na celé vlastní polovině. Vzhledem k dovoleným a pracovním povinnostem dostali v prvním zápase možnost zahrát si všichni, kteří se v létě do fotbalu zapojili.

Staněk Petr – Kolínský Jan, Rek Martin, Dolhý Jiří, Špička Josef / Grill Jaroslav - Bičík Pavel / Sláma Jakub / Laki Michael, Mašek Adam, Fronk Stanislav, Špička Adam -  Staněk Jakub / Košulič Ondřej, Vejvoda Josef

Zpět