V SRBČI VÍTĚZNĚ

16.10.2010 18:40

16.10.2010 , 9. KOLO , SOKOL SRBEČ - SPARTA LUŽNÁ 2 - 4 /2 - 2 / ŠNAJDR , SCHOLLER 2x , LUKEŠ

Do SRBČE jsme odjeli pouze se 13 hráči a to ještě na lavici byl připraven zraněný FRONK  a nestárnoucí KLECANDA. Přístup některých hráčů je prostě neomluvitelný.

Začátek zápasu se nám velice povedl , protože mužstvo plnilo pokyny , které dostalo před tímto utkáním.Již v 5. minutě se opět trefil hlavou ŠNAJDR. Krásně kopnutý roh od AMBRŮŽKA , Radek si nádherně naběhl na přední tyč a nekompromisně zavěsil. Třetí zápas po sobě a všechny goly hlavou. U tohoto fotbalisty něco nečekaného.Ve 22. minutě vystihl SCHOLLER špatný výkop domácího brankáře , zachytil míč a pak pro něj nebyl problem pod padajícím golmanem zvýšit na 2 - 0 pro LUŽNOU. Naši borci se ještě radovali z navýšení skore , nesoustředili se , domácí toho využili a hned půl minuty po vstřelení našeho golu , trestali. Za vápnem se do míče opřel domácí hráč a RÁC se ani nepohl. Snížení na 1 - 2 vlilo do SRBEČSKÝCH novou krev. LUŽNÁ se zbytečně zatahla do defenzivy , přestala kombinovat a domácích bylo plné hřiště. Ve 35. minutě se musel červenat RÁC , protože dostat gol skoro z půlky hřiště z přímého kopu , to by se stávat nemělo. Lužná mohla ve 44 minutě zvýšit na 3 - 2 , ale regulerní branku LUKEŠE rozhodčí nesmyslně neuznal pro údajný ofsajd , který ani pomezní nesignalizoval.Tímto nás dost poškodil a málem ještě vyloučil LUKEŠE za řečnění.

Ve druhém poločase bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to hosté. Několik jasných golových příležitostí se promarnili. ŠNAJDR , SCHOLLER , KOULA , DRENKO neměli přesnou mušku. Další golový moment přišel v 70. minutě , kdy po pravé straně zatáhl ŠNAJDR , centrem našel SCHOLLERA , který si už poradil. Na konečných 4 - 2 upravil LUKEŠ , který vystihl špatnou rozehrávku domácí obrany a pak už stačilo jen se zeptat domácího brankáře kam chce míč umístit.

Druhý poločas byl z naší strany lepší než ten první.

SESTAVA : RÁC , VOLRÁB - URIK - STANĚK - FALBR , KOULA - LUKEŠ - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - SCHOLLER ( 80´DRENKO )

Zpět