VÁVRA PORAZIL LUŽNOU

19.06.2016 11:01

SPARTA LUŽNÁ - SK SENOMATY 2 - 3 /1 - 1/ VEJVODA , GRILL

 

12. 0:1 nedorozumění obránců při vysokém míči využil hostující útočník k uvolnění před vápnem a nechytatelnou střelou do víka otevřel skóre.

 

44. 1:1 Grill Robert – těsně před pauzou se konečně vyvedla typická rychlá akce na Vejvodu, který předložil nabíhajícímu Grillovi.

 

48. 1:2 ztráta při postupném útoku před pokutovým územím soupeře; následoval dlouhý nákop na senomatského kanonýra, který si v rychlosti poradil s dvojicí zadáků.

 

84. 2:2 Vejvoda Josef – stupňovaný tlak vedl k zaslouženému vyrovnání. Po kombinaci na soupeřově půlce prostrčil Adam Mašek kolmici na Vejvodu, který se dokázal prosadit.

 

92. neuvěřitelně zpackaná rozehrávka; těžký míč brankáře vzduchem na beka, přihrávka pod tlakem na stopera, opět pod tlakem, míč zpět gólmanovi atakovanému hostujícím střelcem.

 

Mašek Vladimír - Staněk Jakub, Staněk Petr (65. Hájek Libor), Kopernický Daniel, Mašek Adam Kolínský Jan,Grill Robert (71. Sláma Jakub), Fronk Stanislav, Špička Josef (89. Krumhanzl Karel) - Šnajdr Radek, Vejvoda Josef.  

 

Z pohledu trenéra: 

V první půli nám chyběla přesnost při několika dobrých příležitostech, celý zápas pak klid a trpělivost při přechodu do útoku. Když už jsme dokázali vyrovnat, vyslali jsme v nastavení smrtící torpédo do vlastní lodi.

 

 

V posledním utkání okresního přeboru  přivítala domácí Sparta  berany ze Senomat.

V posledním utkání podzimní části vyhrála Sparta na hřišti beranů 2-1. Od začátku zápasu se hrál zajímavý fotbal se šancemi na obou stranách. Ale byli to hosté, kteří ve 12´ vstřelili první branku zásluhou kanonýra Vávry 0-1. I nadále se hrál pohledný fotbal, který se musel přítomných divákům líbit a škoda jen střely Šnajdra ve 40 min. která skončila na břevně branky beranů. Domácí se přeci jenom dočkali, když v závěru poločasu skoroval po pěkné akci Vejvoda  1-1. 

Druhý poločas nezačal pro domácí příliš dobře, když hned ve 47. min. po chybě domácí obrany střílí druhou branku hostů Polcar 1-2. V dalším průběhu utkání byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Sparta se snažila o vyrovnání utkání a to se ji podařilo v 88 min. kdy vyrovnává Grill na 2-2. Když už všichni přítomní včetně diváků zhlíželi k penaltovému rozuzlení střílí hostující útočník Vávra rozhodující branku, když využil nedorozumění domácího hráče a brankaře 2-3. To běžela 93. min. velká škoda. 

Tímto výsledkem se Sparta rozloučila z letošním ročníkem OP a obsadila velmi dobré 6. místo a to zásluhou výsledků v jarní části. Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům a funkcionářům SPARTY LUŽNÁ.

Zpět