VEZEME TŘI BODY Z LÁN

14.09.2014 19:54

SK LÁNY - SPARTA LUŽNÁ 2 - 4 /1 - 2/  KOCH,AMBRŮŽEK,REK,ŠNAJDR

Hostující Sparta odjížděla do Lán v silně oslabené sestavě. Z různých důvodů chyběli Mašek, Drenko, Grill, Chládek, Ruprecht a dorostenci Špička a Vejvoda, kteří odehráli svůj dorostenecký zápas během dopoledne. 

Začátek utkání vyšel hostujícímu mužstvu náramě. Již v první minutě vsítil vedoucí branku Koch. V 15. minutě však domácí skóre utkání srovnali. Ke konci prvního poločasu po pěkné akci po ose Fronk, Šnajdr skóroval Ambrůžek, 1-2. Tak skončil i celý první poločas. 

V 58. minutě utkání využil hostující Rek nedorozumění domácího brankáře a obránce a zvýšil vedení hostů na 1-3. Vzápětí ale z rychlého protiútoku snížil domácí utočník na 2-3. Domácí ve snaze vyrovnat průběh utkání vrhli všechny síly do útoku. Toho využil rychlonohý Šnajdr, který rychlým průnikem do otevřené obrany domácích upravil stav na konečných 2-4.  V závěru utkání již hosté udrželi vítězství a přiváží si další tři cenné body do tabulky OP. 

Sparta si tentokrát za svůj předvedený výkon a hlavně za bojovnost všech hráčů i v silně oslabené sestavě zaslouží známku 8. Vyzvihl bych ale přeci jen výkon obránců Hájka a Kopernického. U domácích předvedli všichni hráči průměrný výkon.

Překvapením byla i přes nepřízeň počasí velmi dobře připravená hrací plocha a slušná návštěva.

Sestava: Staněk Petr - Fronk - Hájek - Rek - Kopernický - Dolhý - Kameník - Koch - Ambrůžek - Polanský - Šnajdr 

Střídali: Vejvoda David, Staněk Jakub 

Zpět