VEZEME SI ČTYŘKU

27.09.2014 22:35

KNĚŽEVES - SPARTA LUŽNÁ 4 - 0

 

V 6. kole okresního přeboru jsme odehráli další těžký zápas, tentokrát na hřišti "chmelařů" v Kněževsi, kde se nám již tradičně příliš nedaří.

Od počátku zápasu jsme tahali za kratší konec. Domácí hráči byli aktivnější, hlavně záložníci přehrávali naše hráče na stejném postu. První branka na sebe nedala dlouho čekat. Postaral se o ni v 16. minutě z přímého kopu domácí  Vrábík, 1-0. V 26. minutě zahrozila i Sparta, ale střelu směřující do brány vykopl z brankové čáry domácí hráč. V 36. minutě, opět po přímém kopu, neudržel náš brankář míč ve své náruči, čehož využil Krejčí, který dorazil míč do naší sítě, 2-0. Ve 40. minutě zahrával přímý kop Vrábík, který chytře vyhledal Hanycha a ten se nemýlil, 3-0. 

Druhý poločas domácí, vědomi si svého náskoku, zvolnili tempo. Poslední kdo se zapsal mezi střelce utkání byl ale opět domácí hráč, autor předchozí branky, Hanych. Ten upravil na konečných 4-0. Výsledek je pro nás krutý, ale dlužno podotknout, že spravedlivý.

Za předvedený výkon, který byl zklamáním, si zasloužíme známku 4, nejlepším hráčem Lužné byl do svého zranění Petr Drenko. Hosté předvedli velmi dobrý výkon, zejména stoper Vrábík a střelec dvou branek Hanych.

Sestava: Mašek - Kopernický - Hájek - Staněk - Fronk - Šnajdr - Ambrůžek - Koch - Kameník - Polanský - Drenko

Střídali: Grill Robert, Staněk Jakub

Zpět