VÍTĚZNĚ AŽ NA PENALTY

22.05.2017 01:07

SPARTA LUŽNÁ - MUTĚJOVICE 1 - 1 /0-0/ POKORNÝ

 

Sparta přivítala na velmi dobře připraveném trávníku celek chmelařů z Mutějovic. Na úvod zápasu všichni přitomní uctili minutou ticha  památku na zesnulého předsedu TJ Milana Šnajdra, který náhle tento týden zemřel.

V první půlce utkání měli mírnou herní převahu hosté a několikráte ohrozili domácího brankaře Dudu. Domácí se stále nemohli prosadit přes dobře organizovanou obranu chmelařů a tak skončil první poločas nerozhodně 0-0. 
Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří v 55´ vstřelili zásluhou Pokorného první branku utkání. V 66´ podnikli hosté rychlý protiútok, který bohužel pro domácí skončil faulem v pokutovém území a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Roubík. Dále se hrál pohledný zápas se šancemi na obou stranách, ale do konce zápasu již žádný reguelní  gól nepadl a tak se šlo na penalty. V těchto byli lepší domácí a připsali si další cenné body do tabulky OP.
 
Rác Ladislav (vedoucí): 
 
Hrál se pohledný zápas a mohu říci se jsme přivítali zatím nejlepší celek OP, který se představil na našem hřišti.Škoda neuznaného gólu v závěru utkání, ale remíza je spravedlivá pro obě mužstva. Po druhé jsme byli šťastnější při penaltách a získali jsme tak další body do tabulky OP. 
Zpět