VÍTĚZSTVÍ V SENOMATECH

17.11.2015 23:05

SK SENOMATY - SPARTA LUŽNÁ 1 - 2 /0 - 2/ KRUMHANZL, GRILL

 

Sparta zajížděla na poslední mistrovský zápas podzimní části OP na horkou půdu senomatských "beranů" v silně oslabené sestavě. Chyběli potrestaný Šnajdr dále Hájek, Vejvoda, Polanský,Dolhý a tak trenér Pavlíček postavil do útoku  Ambrůžka s Krumhanzlem.
 
Začátek utkání se odehrával většinou ve středu hřiště s mírnou převahou hostů. Ve 22. minutě vysunul Fronk dlouhou přesnou přihrávkou Krumhanzla, který se nemýlil a otevřel skore utkání 0-1. Domácí se snažili o vyrovnání výsledku, ale proti stál velmi dobře chytající Rác a celá obrana v čele s Chládkem. Když se blížil konec prvního poločasu opět udeřili hosté, kteří zásluhou mladého Grilla, který si poradil po solu i s domácím brankařem zvyšuje na 0-2 ve 42. minutě. 
Druhý poločas začal náporem domácího mužstva, který bohužel skončil vlastní brankou hostů po rohovém kopu" zásluhou" hlavičky Ambrůžka 1-2. Tlak domácích stále sílil, ale hostující mužstvo dobře bránilo a podnikalo rychlé protiútoky do otevřené obrany domácího mužstva.V závěru utkání měl 100 procentní šanci domácí hráč, ale brankař hostů skvělým zákrokem tuto šanci zlikvidoval. Do konce utkání se již nic podstatného neudálo a tak si hostující Sparta odváží cenné tři body z horké půdy Senomat.
 
Vedoucí mužstva Ladislav Rác st.: 
Mužstvo podalo velmi dobrý disciplinovaný výkon a získalo tak cenné tři body ze hřiště hostů. Je zajímavostí, že naše mužstvo získalo více bodů na hřištích soupeřů (12) než doma(4). Důležité bylo to, že jsme dobře uhlídali nejlepšího střelce domácích Vávru, který se prakticky nedostal do šance a byl v druhém poločase vystřídán. Pochvalu zaslouží celý kolektiv, ale přece jenom bych vyzdvihl výkon Krumhanzla, Chládka a brankaře Ráce."   
 
Z pohledu trenéra:
Zajímavé a především bojovné utkání z obou stran. V první půli jsme měli víc ze hry a šance, které bohužel nevyšly gólově. Po přestávce vítr v zádech a rychlý a pro nás nešťastný „vlastenec“ nastartovaly domácí, takže jsme výhru se štěstím jen tak tak uhájili. 
 
Rác Ladislav - Chládek Jiří, Rek Martin, Kopernický Daniel, Staněk Petr - Kolínský Jan, Fronk Stanislav, Mašek Adam (61. Sláma Jakub), Grill Robert  - Ambrůžek Petr, Krumhanzl Karel (78. Staněk Jakub).  
Zpět