VÝHRA VE HŘEDLÍCH NÁS VYHOUPLA DO ČELA OKRESU

11.09.2018 17:00

FK HŘEDLE - SPARTA LUŽNÁ 1 - 2 /1-1/ POKORNÝ, ŠNAJDR

 

14. 1:0 – domácí stoper vyrazil z vlastní poloviny na výlet, který se nepodařilo ani přerušit ani zachytit pas do vápna, kde dostal zakončující útočník prostor k otevření skóre.

27. 1:1 – Pokorný zavřel na zadní tyči centr Adama Špičky, jemuž narazil ideálně Kolínský.

62. 1:2 – Kolínský odebral míč soupeři a posunul na Grilla. Ten zpracoval vysoký míč a okamžitě vysunul po křídle Pokorného, který našel ideálním „rohlíčkem“ na středu vápna rozběhnutého Šnajdra.

 

Z pohledu trenéra: 

Velmi dobré utkání z obou stran, kde v náš prospěch rozhodla produktivita. Při šancích Hředlí se dvakrát vytáhl Duda a jednou pomohla tyč. Naše velké příležitosti skončily na břevně a dvakrát nad. Ovšem ten jeden gól navíc jsme dali. Základem bylo pokrýt dva klíčové hráče domácích. O to se postarala ve středu pole u Slámy postupně čtveřice Špička, Fronk, Rek a Grill a ve výborně fungující obraně kralující Dolhý, který nepustil do šance s jedinou vyjímkou Vitnera.

Duda Filip - Kolínský Jan, Dolhý Jiří, Kopernický Daniel (89. Staněk Petr)Staněk Jakub - Grill Robert, Fronk Stanislav (43. Rek Martin), Špička Adam, Bičík Pavel – Šnajdr Radek, Pokorný Radek

Zpět