WEB ODDÍLU LOUŇOVIC K ZÁPASU VE STRAŠECÍ

12.10.2011 18:58

 

TJ Sokol Nové Strašecí - Slavia Louňovice

EmailTiskPDF

TJ SOKOL NOVÉ  STRAŠECÍ  -  SLÁVIA LOUŇOVICE    O:1 (O:O)

Sobota 8.10.2011

Výkop 16.00

S pocitem, že nemáme co ztratit, jsme zajížděli do Nového Strašecí,  které bylo na třetím místě tabulky. Od úvodních minut se soupeř ujmul taktovky utkání a postupně nás dostával pod stále větší tlak, který vyústil ve standardku, po které brankář Chrpa předvedl bravurní zákrok a míč vytěsnil mimo branku. V 15. min. přišla další šance soupeře, která skončila těsně nad břevnem naší branky. Ve 25. min. opět zasáhl dobře brankář Chrpa a zabránil další 100% šanci soupeře. Ve 32. min. jsme poprvé vystřelili na branku soupeře. Po soupeřově individuální akci a výborné střele nás opět podržel Chrpa. V 37. min. jsme byli pod silným tlakem soupeře, který zahrával dva rohové kopy, oba jsme úspěšně ubránili. Vše vyvrcholilo ve 39. min. standardkou soupeře a jak  jinak výborným zákrokem našeho brankáře. Celý první poločas jsme byli pod tlakem a jen ojediněle jsme se dostali na delší dobu na polovinu soupeře a jen díky výborným zákrokům brankaře jsme udrželi bezbrankový stav.

Druhý poločas přinesl naši zlepšenou hru, bojovalo se především ve středu hřiště bez nebezpečných situací před oběmi brankami. V 53. min se nám podařilo po prodlouženém míči Trávníkem a hlavičce Bohma vsítit branku, která jak se později ukázalo,  byla rozhodující a zajistila nám tři body. V 55. min. zahrozil ze standardní situace soupeř, ale vše dobře dopadlo. V 75. min. nahradil Boeva, Hořický V 80. min. se v samostatném nájezdu ocitl Bohm, bohužel neproměnil. Po faulu Lapáčka, který obdržel žlutou kartu kopal soupeř trestňák z nebezpečné vzdálenosti, k naší spokojenosti to dopadlo dobře. V 93. min. ukončil rozhodčí utkání, které skončilo naším prvním vítězstvím na hřišti soupeře.

To co se dělo po skončení utkání nemá obdoby. Soupeřův hřáč napadl našeho kapitána Adama  Trávníka a údery do hlavy mu přivodil bezvědomí. Domácí fanoušci a hráči se na naše mužstvo a fanoušky vrhli jako smyslů zbavení a nebýt několika rozumných jednotlivců mohlo dojít i k dalším zraněním. Vše se uklidnilo až příjezdem Městské policie a Policie České republiky. Našeho kapitána musela odvézt záchraná služba. Doufáme, že už nikdy nebudeme svědky takového chování hráčů a fanoušků kopané.

Sestava :                                         Chrpa Pavel 
                  Zeman Michal    Štěch Jiří     Lapáček Martin    Marc Tomáš
                                                        Sirový Jan
                  Trávník Adam               Koranda Martin      Haluška Stanislav
                                   Boev Vasil                       Bohm Štěpán

Náhradníci : Hořický Aleš, Orság Roman, Hrábek Jakub

 

Zpět