Z JESENICE POUZE S BODEM

15.05.2011 17:16

FC JESENICE - SPARTA LUŽNÁ 2 - 2 / 0 - 1 / AMBRŮŽEK , KOULA

Do Jesenice jsme odjížděli s tím , že odčiníme výsledek s Olešnou. Pěkné hřiště nabádalo ke krásným kombinacím. Bohužel jsme odjeli pouze v jedenácti lidech , na střídání byly pouze mladíci HÁJEK LUKÁŠ a BRABEC DAN a samozřejmě nestárnoucí KLECANDA. Z různých důvodů neodjeli DOLHÝ , GRILL , LUKEŠ , DRENKO , POLANSKÝ.

První poločas byl spíše dílem nepřesností . Velkou šanci měli domácí avšak RÁC skvěle vychytal. Naší první branku zařídil KOULA , který krásným centrem našel AMBRŮŽKA , který přehodil domácího golmana. Některé další šance zůstali nevyužity.

Druhý poločas jsme přidali další branku , když se skvěle z 35 metrů trefil KOULA. Zdálo se , že zápas máme jasně na svých kopačkách. Bohužel vše načal RÁC , který velice špatně vykopl balon , ten se dostal přesně na nohu domácího útočníka , který utekl všem obráncům a snížil na 1 - 2. Do trháku jsme mohli jít zanedlouho , když ŠNAJDR během několika minut šel třikrát sám na golmana , ale ani jednou nezakončil. Trest přišel opět po naší chybě , když jsme nedokázali odkopnout balon z malého vápna a domácí vyrovnali na konečných 2 - 2 .

Velké zklamání na naší straně . Vyhraný zápas jsme nezvládli , bohužel.

SESTAVA : RÁC , KOPERNICKÝ - HÁJEK - STANĚK - VOLRÁB , AMBRŮŽEK - KOULA - KOŠULIČ - FRONK , SCHOLLER - ŠNAJDR

STŘÍDALI : HÁJEK LUKÁŠ , BRABEC , KLECANDA

Zpět