Z JESENICKÉHO PAŽITU AŽ NA PENALTY

17.05.2017 17:06

13.5. – 21.kolo: FC Jesenice – SPARTA LUŽNÁ 1:1 /0:1/ – Pokorný; penalty 3:4: Pokorný, Krumhanzl, Kopernický, Mašek

 

18. 0:1 – Pokorný byl v pravý okamžik na správném místě a poslal do sítě míč, který domácí brankář jen vyrazil po odskoku od země z výborně zahraného trestného kopu Adamem Špičkou.

 

90. 1:1 – Jesenický kanonýr se odpoutal od svých strážců a ideálně se v náskoku hlavou setkal s výborně kopnutým rohem.

 

Penaltový rozstřel o prémiový bod:

Jesenice zahajovala a až do třetí série museli hosté (Pokorný se štěstím, Krumhanzl nechytatelně) vždy dorovnávat. V té zhypnotizoval Duda střelce, který poslal přízemní střelu křížem těsně vedle. Kopernický pak jako správný kapitán poslal Lužnou nekompromisně do výhody, kterou potvrdil ve čtvrté sérii jistou střelou Mašek. Posledního střelce domácích pak Duda vychytal = výhra Sparty Lužné 4:3!

 

Z pohledu trenéra: 

 

V utkání bylo k vidění hodně důrazu a hodně gólových příležitostí. V těch domácích hrál hlavní roli gólman Duda, který svůj výborný výkon korunoval v penaltovém rozstřelu. V těch luženských zase netrpělivost a nepřesnost. Remíza je odpovídající, domácí měli víc míč, my možnosti navýšit skóre. Penaltový bod je odměnou za naši soustředěnost, sebedůvěru a fotbalové chování v průběhu zápasu.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Špička Josef, Rek Martin, Kopernický Daniel, Staněk Jakub - Špička Adam (85. Vyskočil Tomáš), Fronk StanislavMašek Adam, Nágl Luděk (62. Krumhanzl Karel) - Pokorný Radek, Vejvoda Josef

Zpět