Z LÁN S BODEM

29.05.2011 21:02

SK LÁNY - SPARTA LUŽNÁ 1 - 1 / 0 - 0 / GRILL

 

Do LÁN jsme jeli jen získat . Domácí , kteří usilují o postup do krajské B třídy samozřejmě mysleli jen na vítězství. 

Začátek zápasu byl bojovný z obou stran. Po pěti minutách se dostal do stoprocentní šance ŠNAJDR , který unikl po pravé straně a tipicky dal vedle. Škoda , mohli jsme jít do vedení . Lány spoléhali hlavně útočné duo , které vynikalo hlavně rychlostí. Dlouhé balony za naší obranu , ale nepřinášeli kýžený efekt. Důležité z naší strany byl fakt, že jsme hlavně v hlavičkových soubojích byly vyrovnaným soupeřem , takže se domácí do žádného tlaku nedostali. Hra se spíše odehrávala ve středu hřiště . Hodně osobních soubojů , některé na hranici žluté karty.

Druhý poločas byl v podstatě to samé , ale z naší strany chyběl ze začátku větší důraz. Toho využili domácí , kteří z levé strany po chybě naší obrany překonali RÁCE , ale z brankové čáry stačil vykopnout HÁJEK. Bohužel se balon dostal za vápno k autové čáře , kde jsme faulovali. Přímý kop domácí proměnili , když překonali RÁCE . 

Naše chvíle přišla v 93. minutě , když domácí obránci faulovali deset metrů za velkým vápnem. Míč si postavil CHLÁDEK a bombou , kterou ještě tečoval domácí borec , vyprášil golmanovi rukavice , ten jen vyrazil před sebe , kde byl připravený GRILL , který hlavou rozvlnil sít. Domácí diváci se mohli zbláznit. Tento stav vydržel ještě nastavenou minutu. 

Dobrý výkon celého mužstva vedl ke spravedlivé remíze 

 

SESTAVA : RÁC , KOPERNICKÝ - HÁJEK - STANĚK - CHLÁDEK , FRONK - KOULA - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - SCHOLLER

STŘÍDALI : GRILL , KLECANDA , VÍTEK

Zpět