Z MORAVY VEZEME ZLATO

30.07.2012 15:37

3. ročník " TURNAJE PŘÁTELSTVÍ " zavítal tentokrát do hrásné moravské vesničky LUŽNÁ . 

Cesta autobusem trvala necelých šest hodin . Za volantem seděl zkušený pilot pan PERUTH. Již po nástupu do busu se atmosfera začla uvolnovat , ale to k tomu jistě patří. Počasí bylo příjemné a taak nás po pár hodinách mohli přivítat v Lužné. Vítání od přátel bylo krásné. Slivovice tekla proudem . Program , který začal pátečním odpolednem a končil v neděli navečer se povedl. Počasí vydrželo pátek a sobotu , ale nedělní den celý propršel. Sparta Lužná se však musela soustředit hlavně na sobotní turnaj. První dva ročníky ovládli chalani ze SLOVENSKÉ LÚŽNE a proto jsme chtěli tuto nadvládu přerušit.

První utkání jsme od 10 hodin nastoupili zrovna proti vítězům předešlích ročníků. Atmosfera mezi diváky byla skvělá . Naši fanoušci byli slyšet určitě i v okolních vesnicích. Bubny a hlasivky udělaly své. 

SPARTA LUŽNÁ - LIPTOVSKÁ LÚŽNA  5 - 2 / 1 - 2 /

Začátek zápasu jsme jasně ovládli , ale pro nás opět tradičně jsme neproměnili několik tutovek . Toho dokázali slováci využít a ze dvou protiútoků dokázali vstřeli dvě branky. To nás nakoplo a předvedli jsme dokonalý obrat. Radost nebrala konců . Potlesk na otevřené sceně mnoha diváků. Veledůležité utkání jsme zvládli a přiblížili se vytouženému vítězství . Byl to ovšem jen poločas. 

V zápase LUŽNÁ u VSETÍNA S LIPTOVSKOU LÚŽNOU padlo pět branek a z vítězství se radovali SLOVENŠTÍ hosté.

V čase 15.45 jsme nastoupili k rozhodujícímu zápasu proti domácím. Papírově slabší soupeř byl , ale hnán publikem . My jsme se museli na tento zápas soustředit . 

Nakonec jsem doslova smetli domácí a zaslouženě vyhráli tento turnaj. 

LUŽNÁ U VSETÍNA - SPARTA LUŽNÁ 0 - 7  / 0 - 5 /

SESTAVA pro obě utkání : BARTYZAL , KOPERNICKÝ - HÁJEK LIBOR - STANĚK - FALBR , AMBRŮŽEK - HÁJEK MIROSLAV - KUČERA - ŠNAJDR , PROŠEK - HÁJEK LUKÁŠ

STŘÍDALI : starší žáci - HÁJEK MICHAL , STANĚK JAKUB ( odehráli 10 minut druhého zápasu a zasloužili si potlesk všech diváků )

Předání poháru za vítězství mělo bouřlivou atmosferu . Nezůstalo pouze u této ceny . 

NEJLEPŠÍM STŘELCEM byl poprávu vyhlášen náš VENCA PROŠEK a pro cenu NEJLEPŠÍHO HRÁČE turnaje přebral opět náš hráč , tentokrát MIROSLAV HÁJEK.

SPARTA LUŽNÁ dokázala vyhrát třetí ročník a tak za rok budeme na domácí půdě obhajovat. Již ted se všichni těší . Zároven se 4. ročníkem TURNAJE PŘÁTELSTVÍ oslavíme 90 LET KOPANÉ . Určitě proběhnou velkolepé oslavy a my svým fotbalovým vítězstvím tomu pomůžeme.

Děkujeme samozřejmě domácím , kteří nejen pro nás vytvořili skvělé prostředí , příjemné posezení , pohoštění , ubytování a vše co se kolem dělo. Opravdu klobouk dolů.

Večerní zábava v krásném prostředí hned vedle hřište už byla třešničkou na dortu. Skupiny TRAVERZ  a náš IDEAL BAND vytvořili takovou atmosferu , že to na to všichni nezapomeneme.

Kdo se nezúčastnil může jen litovat.

 

VŠECHNY FOTKY NAJDETE ZDE

 berte prosím některé fotky s rezervou

a

věřte tomu , že jsme se si zasloužili řádné oslavy vítězství

 

Zpět