Z OLEŠNÉ POUZE S BODEM

03.06.2012 09:11

FC PO OLEŠNÁ - SPARTA LUŽNÁ 1 - 1 / 0 - 1 / AMBRŮŽEK

V zápase ve kterém už o nic nešlo padly jen dvě branky. První poločas byla lepší LUŽNÁ , druhý domácí. Hosté mohli jít do vedení hned na začátku , když se do velké šance dostal AMBRŮŽEK , který dorážel míč po přímém kopu ELSNICE. Ale z malého vápna nedokázal prostřelit domácího golmana. Hra se odehrávala většinou na půlce domácích . Další dobrou příležitost měl KOŠULIČ , který na vzdálenější tyči hlavičkoval jen do boční sítě. Štěstí nestálo ani na noze ELSNICE , který několikrát krásně vystřelil.     Domácí spoléhali hlavně na kanonýra POLÁŠKA , ale ten byl vždy dobře hlídán obránci LUŽNÉ. Jediný gol první pule zaznamenal AMBRŮŽEK , když konečně využil vyraženého míče brankářem a tentokrát dokázal prostřelit.

Nutno podtknout , že LUŽNÁ přijela pouze s 12 hráči , když na střídání byl pouze dorostenec GOROL , který ještě nikdy nehrál za dospělé a měl v nohou dopolední zápas. Z různých důvodů , at omluvených nebo ne , nepřijeli DRENKO , ČERNÝ , RUPRECHT , SCHOLLER . 

Druhý poločas už byl ze strany LUŽNÉ špatný . Nechala se zatlačit na vlastní polovinu a byla otázka času , kdy se domácím podaří vstřelit branku. šancí na to měla OLEŠNÁ dost , ale bud mířila vedle nebo stál dobře postavený STANĚK. Polášek se několikrát zastřeloval . Až se mu nakonec podařilo vypálit za hranicí velkého vápna a nechytatelnou bombou pod víko vyrovnal. Lužná měla ještě dvě šance , ale ELSNIC ani HÁJEK MÍRA se neprosadili.

Zápas , tak skončil asi spravedlivou remízou.

SESTAVA : STANĚK , FALBR - HÁJEK L. - CHLÁDEK - KOPERNICKÝ , KOŠULIČ - HÁJEK M. - AMBRŮŽEK - FRONK , ELSNIC - ŠNAJDR

STŘÍDAL : GOROL 

Zpět