Z TATRANU VEZEME BOD

28.08.2011 19:51

TATRAN RAKOVNÍK "B" - SPARTA LUŽNÁ 1 - 1 /0 - 1/ AMBRŮŽEK

Krásné odpoledne přilákalo na TATRAN i dost diváků. V prvním kole se sehrálo derby mezi domácím TATRANEM a sousední LUŽNOU.

První poločas byl převahou domácích , kteří nás zatlačili na vlastní půli. My jsme se dostali do první šance po 10 minutách , když z pravé strany poslal krásný míč do pokutového území ŠNAJDR , tam si krásně naběhl AMBRŮŽEK  , který přetlačil domácího obránce a i s jeho pomocí doputoval balon za záda HERINKA. Potom to byl boj ve středu hřiště. Tatran dokázal vyrovnat , ale pomezní rozhodčí odmával ofside.Územní převaha domácích však k vyrovnání nevedla.

Druhý poločas už byl vyrovnanější . Domácím se podařilo vyrovnat , když centrovaný míč MAŠEK vyrazil a dobíhající hráč umístěnou střelou pod břevno srovnal na 1 - 1. Lužná se dostala do několika šancí , které volaly po brance. LUKEŠ , ŠNAJDR , ČERNÝ všichni mohli rozhodnout , ale nic nevyšlo. Na druhé straně domácím překazil golovky vynikající MAŠEK. Zápas se musel líbit . Rychlí fotbal a šance na obou stranách , to se vše odehrálo na pěkném pažitu na ŠAMOTCE.Domácí asi budou zklamaní , ale Lužná je s bodem spokojená.

SESTAVA : MAŠEK , FRONK - HÁJEK - KOULA - STANĚK , AMBRŮŽEK - URIK - LUKEŠ - SÝKORA , ŠNAJDR - ČERNÝ

STŘÍDALI : MAŠEK ADAM , SCHOLLER , KLECANDA 

 

CO PÍŠE O ZÁPASE WEB TATRANU RAKOVNÍK SE PODÍVEJTE - ZDE

RAKOVNICKÝ DENÍK O ZÁPASE NA TATRANU - ČTĚTE TAKÉ ZDE

Zpět