ŽÁCI DOMA PROHRÁLI S PAVLÍKOVEM

04.09.2011 12:51

SPARTA LUŽNÁ - SK PAVLÍKOV 1 - 2 / 1 - 1 / VEJVODA

VEŠKERÉ FOTKY TAKÉ - ZDE

Hosté přijeli pouze s deseti hráči a ti nakonec stačili na domácí , kteří nastoupili kompletní. Pro Luženské to byl první zápas na velkém hřišti. Bude jim to ještě chvíli trvat než si na to zvyknou.

Lužná nezačala špatně. Velká šance rychlonohého VEJVODY stála za to , ale k brance nevedla. To hosté se z první příležitosti dostali do vedení , když prostřelili bezmocného MIKSU. Další příležitost měl z přímého kopu VEJVODA , který ale hostující MELČ chytil. V 17 minutě domácí srovnali VEJVODOU , který dostal do běhu krásnou přihrávku od ŠPIČKY. Utekl dvou obráncům  a srovnal skore.Pavlíkov zahrozi z pravé strany střelou , kterou však MIKSA bravurně chytil.

Ve druhém poločase mohl rozhodnout VEJVODA , který nejprve ve 38. minutě a následně pět minut před koncem, mohl svůj break proměnit v golovku. Ale v rozhodující chvíli si vždy předkopl balon moc dopředu. V 60. minutě trestali hosté špatnou rozehrávku domácích a rychlím přechodem po pravé straně dali výsledku konečnou podobu. Velikou šanci na vyrovnání měl i ŠPIČKA , který v poslední minutě po rohovém kopu HÁJKA , trefil pouze břevno.

Domácím docházeli síly . Doufám , že někteří pochopili , že fotbal se bez treninku hrát nedá.

SESTAVA : MIKSA , BERÁNEK JIŘÍ , ZOUPLNA , BERÁNEK EDA , ZASPAL , VEJVODA DAVID , VEJVODA JOSEF , ŠPIČKA , GRILL , HÁJEK , KRÁL

STŘÍDALI : ŠTĚPÁNEK , ZELENKA , STANĚK , HORÁK 

Zpět