ŽÁCI NADĚLOVALI

22.04.2012 13:02

SPARTA LUŽNÁ - SK LÁNY 8 - 0 / 5 - 0 / ŠPIČKA 3x , VEJVODA JOSEF 2x , GRILL 2x , STANĚK

Hosté z Lán přijeli pouze v deseti lidech. Lužná měla na střídání pouze jednoho . První poločas byla lepší Lužná . Hrálo se pouze na jednu branku a tak se čekalo ,kdy padne první gol. Nejprve se do šancí dostavali VEJVODA , GRILL a ŠTĚPÁNEK , ale nikdo nemohl prostřelit hostujícího golmana. První branku zařídil GRILL , když se po akci VEJVODY dostal v prostoru penalty k míči a krásně  z otočky poslal balon za záda golmana hostí. Krásnou akci pak předvedl VEJVODA , když prošel až do vápna , vystřelil a zvýšil na 2 - 0 . Dvojice GRILL , VEJVODA řádila dál . Navýšení výsledku na 3 - 0 zařídil VEJVODA , když se dostal k dorážce po pumelenici GRILLA. Mezi střelce se zapsal i ŠPIČKA , když usmolenou střelou dokázal dát branku. ŠPÍGL ovšem nezustal pouze u jediné trefy. Lužná založila akci na půlící čáře , rychlím přechodem se dostala na dostřel branky . Nejprve střílel VEJVODA JOSEF trefil však pouze břevno , k míči se po odrazu dostal VEJVODA DAVID a hlavou nastřelil znovu břevno , na další odraz zareagoval ŠPIČKA , který už konečně prostřelil na poločasových 5 - 0.

Kdo si myslel , že branky budou padat dál , tak se trochu spletl. Drhý poločas byl z naší strany špatný . Kluci neplnili pokyny , které dostali o poločas v kabině. Jedna z vyjímek , byla po krásné akci a narážečce BERÁNEK , VEJVODA DAVID , VEJVODA JOSEF a GRILL . Bohužel posledně jmenovaný krásnou rozvíjející akci pokazil. Grill se dostal do další tutovky , když pěkný centr od VEJVODY , ale bohužel poslal pánubohu do oken. Tatínek se jen chytal za hlavu. Zajímavá situace nastala při rohovém kopu domácích. Na ten si přes celé hřiště naběhl golman STANĚK a s přehledem poslal míč hlavou do sítě. Na 7 - 0 zvýšil ŠPIČKA  , opět stál na správném místě a dorazil střelu VEJVODY. Konečnou podobu výsledku dal GRILL , který tak odčinil neproměněnou tutovku . Z hranice vápna se opřel do míče a nechytatelnou bombou rozvlnil sít . Málem musel správce kupovat novou.

HODNOCENÍ TRENERA AMBRUŽKA : jsem spokojen s hrou hlavně v prvním poločase. Předváděli jsme pěkný fotbal s řadou pěkných kombinačních akcí. Škoda , že jsme nedokázali některé dotáhnout lépe. Druhý poločas byl špatný , neplnili jsme to co jsme si v kabině řekli. Soupeř toho několikrát využil a dostával se častěji před naši branku. Takže pochvala za bojovnost hlavně v prvním poločase.

SESTAVA : STANĚK , BERÁNEK EDA - ZOUPLNA - BRABEC - ZASPAL , VEJVODA DAVID - GRILL - VEJVODA JOSEF - ŠPIČKA  , BERÁNEK JIŘÍ - ŠTĚPÁNEK

STŘÍDALI : SIMR 

Zpět