ZASLOUŽENÁ VÝHRA V ROZTOKÁCH

31.03.2012 20:32

TJ ROZTOKY  - SPARTA LUŽNÁ 0 - 2 / 0 - 1 / ELZNIC , LUKEŠ

Velice důležitý zápas pro obě mužstva. Oba potřebovali body jako sůl a tak se dal očekávat pěkný útočný fotbal. Tím kdo se nakonec radoval byla zaslouženě Lužná. 

Hned od začátku jsme přebrali iniciativu na své kopačky. Do první šance se dostal dobře hrající LUKEŠ , který se dostal po pravé straně k zakončení , bohužel mu střela nevyšla. Další šanci měl na kopačce kapitán HÁJEK MÍRA , který zkoušel střelu levou nohou , ale nastřelil pouze bránícího hráče. V 6. minutě LUKEŠ vysunul krásnou uličkou do šance ŠNAJDRA , který jako tradičně nezvolil ten správný způsob zakončení. Další minuty se odhrávali spíše ve středu hřiště . V 16. minutě zahrozili domácí , kteří zahrávali trestný kop z dobrých 20 metrů. Střela se vydařila a brankář BARTYZAL  pouze vyrazil před sebe a domácí borec dorážel za záda golmana. Naštěstí byl máván ofside. V 18 minutě vystrašil domácího brankáře ELZNIC , který levou nohou provětral jeho rukavice. Další tlak hostů trval několik minut , ale bez efektu. Ve 30. minutě se dostal do šance ELZNIC, když ho krásným centrem našel FRONK , bohužel byl znovu v ofside. 5. minut na to měl velkou příležitost HÁJEK , který se ocitl na malém vápně , ale bohužel byl zády a než se stačil otočit , tak mu jeho šancui zhatil domácí brankář. Poločas se dohrál spíše na domácí polovině . Roztoky se do vážnější akce nedostali.

Hned na začátku druhého poločasu se do šance dostal LUKEŠ , ale přestřelil. Prvního golu se promrzlí příznivci dočkali v 56. minutě , když na pravé straně zatáhl míč LUKEŠ a krásnou přihrávkou přes celé malé vápno našel ELZNICE , který se dokázal prosadit. Další příležitost měl ŠNAJDR , kteý ale z otočky trefil dobře postaveného golmana. RADEK měl ještě jednu příležitost , ale bohužel ne a ne se trefit. Velkou tutovku měla dvojice HÁJEK , LUKEŠ. Nejdříve HÁJEK z levé strany prošel do vápna a střelou vyprášil rukavice brankáři domácích , který vyrazil na hlavu dobíhajícího LUKEŠE , ten však hlavičkoval pouze do břevna. Po pár minutách se z levé strany prokličkoval HÁJEK , ale místo zakončení volil přihrávku , škoda. Domácí obránci však balon odvrátli. Na konečných 0 - 2 pro hosty zavěsil LUKEŠ krásnou střelou k tyči. Golovku pro něj připravil střídající MAŠEK , když ho našel přihrávkou z pravé strany.

Domácí občas zahrozili nebezpečnými centry do vápna , ale BARTYZAL udržel čisté konto.

Vynikající výkon podal KOPERNICKÝ , který nepustil do žádné šance domácí útočníky. Lužná bojovala a vítězství si zasloužila. Jen ho musíme potvrdit v příštím zápase  , kdy hostíme mužstvo SOKOLA MŠEC.

SESTAVA : BARTYZAL , FRONK - SCHOLLER - CHLÁDEK - KOPERNICKÝ , RUPRECHT - HÁJEK MÍRA - LUKEŠ - KOŠULIČ , ELZNIC - ŠNAJDR

STŘÍDALI : MAŠEK , GRILL

CHYBĚLI Z RŮZNÝCH DŮVODŮ : AMBRŮŽEK , DRENKO , STANĚK , HÁJEK LIBOR , ČERNÝ ,  FALBR

Zpět