ZASLOUŽENÁ VÝHRA VE HŘEDLÝCH

30.10.2011 10:14

HŘEDLE - SPARTA LUŽNÁ 2 - 3 / 1 - 1 / AMBRŮŽEK , KOULA , SCHOLLER

Zápas mužstev ze spodních pater tabulky , byl pro každého velice důležitý. Těžký teren , který se během zápasu strašně zhoršil a uprostřed hřiště se vytvořily bahenní lázně. Pro obě mužstva , ale stejné podmínky. Začátek zápasu patřil Luženským , kteří na 20 minut uzavřeli domácí na jejich polovinu.Útok střídal útok , ale bez golového efektu. Do šancí se dostali postupně AMBRŮŽEK , KOŠULIČ A FRONK. Domácí se nemohli z tohoto tlaku dostat. Pak se jim povedl jeden protiútok , ze kterého vytěžili pokutový kop. Chládek stíhal rychlého útočníka, ve vápně šel do skluzu a byla z toho penalta. Po té převzali iniciativu domácí. Rác ovšem nedopustil žádné problemy. Vyrovnání zařídil AMBRŮŽEK. Nádherná fotbalová akce začala na vlastní polovině. Míč putoval na jeden dotek po ose HÁJEK , KOULA , STANĚK , KOULA a FRONK. Standa přebral za půlící čárou balon a přesným pasem přes polovinu hřiště našel nabíhajícího AMBRŮŽKA , který v běhu napálil míč do branky. 

Druhý poločas začal pro Lužnou špatně. Hned po několika minutách vstřelili domácí gol .Serie rohových kopů , kterou jim Sparta nabídla vedla k prostřelení Ráce.Na zadní tyči zůstal zcela volný hráč a přízemní střelou dostal Hředle do vedení. Lužná se ovšem nevzdala . Do šancí se dostali ŠNAJDR , AMBRŮŽEK , KOŠULIČ , ČERNÝ , ale nic tam nespadlo. Pak předvedl krásnou akci ČERNÝ , který svým průnikem do vápna donutil faulovat domácího obránce a byla z toho penalta. Tu proměnil KOULA. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou. Domácím docházeli síly , Lužná jezdila , bojovala . Pak předvedla pěknou kombinaci dvojice KOŠULIČ a SCHOLLER. ONdra krásně posunul do běhu míč Honzovi , který ač atakován obráncem domácích stačil skluzem vystřelit bodlem. Míč proletl mezi nohama domácího brankáře a bylo to 2 - 3. Domácí se už do žádné vážnější akce nedostali a tak si Lužná odvezla cenné tři body.

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK - HÁJEK - MAŠEK ( 55 URIK ) - STANĚK , FRONK ( 46 ŠNAJDR ) - KOULA - ČERNÝ - AMBRŮŽEK , KOŠULIČ - SCHOLLER

 

Zpět