ZATÍM NEJPOVEDENĚJŠÍ ZÁPAS

24.09.2017 18:27

SPARTA LUŽNÁ - SOKOL HOSTOUŇ "B" 1 - 2 /1 - 2/ ŠNAJDR

 

20. 0:1 – penalta; opět začal domácí zápas písknutím, které bylo víc než diskutabilní; pronikající útočník souboj tělem nejdříve ustál, ale po třech krocích, kdy už měl míč v autu, se poroučel k zemi, což mladému rozhodčímu stačilo!

34. 1:1 – Kolínský získal míč na vlastní polovině, posunul ho na Krumhanzla a sám naběhl až do pokutového území, čímž vytvořil přečíslení, díky kterému mohl Šnajdr proměnit únik po kolmici od Krumhanzla a kličce vybíhajícímu gólmanovi.

37. 1:2 – hosté rozehrávali přísně odpískaný trestný kop po dalším souboji tělo na tělo; i když naši hráči vyrazili proti střílejícímu, ten dokázal trefit míč a projektil umístil křížem na zadní tyč.

Z pohledu trenéra: 

Dřeli jsme i přes nepříznivý vývoj. Ve druhé půli až na dno sil. Chyběla však nebezpečná situace ve vápně, ze které by se urodil další gól. Smutné je, jak došlo ke standardním situacím, z nichž jsme inkasovali. Všichni hráči zaslouží pochvalu. Vyzdvihnu Petra Staňka, který zvládl post brankaře, pomohl v rozehrávce, a ve druhé půli vyčaroval zákrok, jenž nás udržel ve hře o bod.  

Staněk Petr – Dolhý Jiří, Rek Martin, Kopernický Daniel, Špička Josef Grill Robert, Ambrůžek Petr, Špička Adam (88. Fronk Stanislav), Kolínský Jan -  Krumhanzl Karel (74. Staněk Jakub), Šnajdr Radek

Zpět