ZE ZAVIDOVA KONEČNĚ BODY

07.06.2016 02:04

FC ZAVIDOV - SPARTA LUŽNÁ 3 - 5 /1 - 2/ ŠNAJDR 2x, ŠPIČKA,GRILL, VEJVODA

 

Sparta zajížděla k dalšímu mistrovskému utkání OP na hřiště Zavidovského "B" mužstva s cílem odčinit poslední porážku na domácím hřišti od reservy SK Rakovníka. Na toto mužstvo neumíme zahrát a v posledních vzájemných zápasech vždy prohráváme. 

Ani úvod toho utkání nenasvědčoval, že Sparta odveze body z tohoto zápasu. První půl hodiny prvního poločasu hrála Sparta velmi špatný fotbal. Domácí měli převahu, kterou však nedovedli zúžitkovat ke vstřelení branky. Až v závěru prvního poločasu začali padat branky na obou stranách. Nejdříve v 37. minutě po jedné z pěkných akcí hostí střílí vedoucí branku hostí Grill 0-1. Netrvalo dlouho a za 3 minuty bylo srovnáno na 1-1. Druhou branku hostí vsítil ve 43. minutě po schrumáží před domácí brankou hostující Špička 1-2.

Do druhého poločasu vstoupili obě mužstva se snahou s výsledkem něco udělat. Ale byli to opět hosté, kteří v rozmezí tři minut vsítili dvě branky zásluhou Šnajdra a Vejvody 1-4.Domácí se nevzdali a v závěru utkání toto ještě zdramatizovali, když snížili na 3-4. V 90. minutě utekl domácí obraně útočník Sparty Vejvoda, který nejprve nastřelil břevno a po dorážce byl v pokutovém území faulován. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Šnajdr a upravil konečné skore na 3-5. 

Výhra hostů byla nečekaná, ale bojovností zejména ve druhém poločase zasloužená.

SESTAVA: MAŠEK, GRILL (KRUMHANZL) - STANĚK P. - KOPERNICKÝ - STANĚK J., AMBRŮŽEK( KOLINSKY) - FRONK - ŠPIČKA( VYSKOČIL) - MAŠEK A. - ŠNAJDR - VEJVODA

Zpět