ZE ZAVIDOVA S OSTUDOU

25.09.2011 18:45

FC 05 ZAVIDOV - SPARTA LUŽNÁ 6 - 1 /3 - 1 / ČERNÝ

5. kolo okresního přeboru nás zavedlo na hřiště ZAVIDOVA. Lužná potřebuje body jako sůl , a tak se v týdnu na trenincích zaměřovala hlavně na zakončování.Určená taktika před zápasem přišla vniveč hned ve druhé minutě , když si uprostřed hranice velkého vápna zpracoval centrující míč URIK ,který si v takových to situacích už dokáže poradit. Hosté se do šance dostali hned v 5. minutě , když se míč po ose MAŠEK - RUPRECHT , dostal až ke ŠNAJDROVI , který z otočky bohužel minul. Lužná se nemohla vůbec prosadit , protože si nedokázala přihrát . Domácí se dostali do dvoubrankového vedení jednoduše , když nakopnutý míč špatně odhadl KOULA . Balon se dostal krásně do běhu URIKOVI a bylo to 2 - 0. Krásná akce pro luženské nastala ve 22. minutě , když se předvedla nová posila RUPRECHT , který po levé straně vybagoval dva domácí hráče , posunul míč na ŠNAJDRA , který krásným lobem za obránce našel ČERNÉHO , který ač tísněn , dokázal zakončit. Kdo si myslel , že to Lužnou nakopne , tak se mýlil. Hned za minutu totiž Zavidov trestal , když hostující obránci zvedali ruce , protože si mysleli , že vystavili domácí útočníky do ofsidu. Bohužel tomu tak nebylo . Ve 30. minutě se postavil k přímému kopu CHLÁDEK , ale jeho bombu ze 30 metrů domácí brankář vytáhl na roh. Do poločasu měli šanci ještě domácí , když zahrávali trestný kop z hranice velkého vápna po neštastné ruce KOPERNICKÉHO. Střela však šla hodně nad branku. Za Lužnou měl ještě šanci KOULA , ale střela ze 40 metrů neměla šanci.

Druhý poločas jsme začli opět chybou , když balon neudržel FRONK . Domácí hráč mu sebral míč , zatáhl po levé straně a snažil se přihrát před branku. To vystihl RÁC a balon chytil. V 55. minutě se zatmělo před očima AMBRŮŽKOVI , který po zásluze odešel rovnou do kabin. Pokud byla ještě nějaká šance na dobrý výsledek , tak vyloučením úplně zhasla.Zavidov se dostával čím dál víc před RÁCOVU branku , ale Láda několika super zákroky držel nějakou malou naději Luženských.V 66. minutě domácí přeci jenom zvýšili náskok na  4 - 1 , když hostující obránci nechali při rohovém kopu , na zadní tyči volného domácího hráče , kterému stačilo nastavit nohu. Na 5 - 1 zvýšili Zavidovští za dalších 5 minut , znovu po chybě hostů . Zavidovští zatápěli Luženské obraně , která nevěděla kam dřív skočit . Na konečných 6 - 1 upravili domácí v 75. minutě , když se zcela sám uprostřed velkého vápna , dostal k zakončení domácí útočník.

Krize Luženské kopané trvá . Za týden jedeme na půdu nováčka z JANOVA , který ale doslova děsí všechny mužstva okresního přeboru , protože jeho vítězné tažení nemůže nikdo zastavit.

SESTAVA : RÁC , KOPERNICKÝ - KOULA - MAŠEK - FRONK , STANĚK - RUPRECHT - CHLÁDEK - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - ČERNÝ

STŘÍDALI : ELZNIC , SÝKORA , GRILL , URIK 

Zpět