ZHODNOCENÍ ZIMNÍ PŘÍPRAVY TRENEREM ŠNAJDREM

21.03.2011 11:02

Jarní příprava 2011

 

 

Příprava na jarní sezónu začala koncem ledna s tím, že na konci února proběhlo třídenní domácí soustředění v areálu Sparty Lužná. Myslím si, že zvolený styl se povedl, za což děkuji výboru Sparty, že uvolnil na tuto akci dostatek finančních prostředků.

Pokud jde o účast na trénincích byla sotva poloviční. Důvodem jsou časté omluvy na zaměstnání, což plně chápu, ale u některých hráčů mě to připadalo nikdy jako dobrá výmluva. Do účasti se také promítla zranění některých hráčů /Lukeš,Volráb, Koula, Fronk St. a Petr Urik/. Do přípravy se nezapojil Jiří Urik, kterému skončilo hostování z FC Jesenice. Dalším kdo opustil naše řady je Radim Falbr, který z důvodu pracovního vytížení hostuje na jaře v Plzni. Věřím, že se v létě po vyřešení pracovních úkolů vrátí zpět do Lužné. Co mě potěšilo, že se do mužstva vrátil Jiří Dolhý a Jaroslav Grill a v přípravných utkání podávali dobré výkony. Velice špatnou docházku měl Jirka Chládek, ale já věřím tomu, že ho fotbal opět chytne. Příkladem mu může být L. Hájek, který absolvoval  celou přípravu bez problémů. Další velice výbornou účast měli P. Ambrůžek a P. Staněk.

Sehráli jsme čtyři přípravná utkání, ze kterých jsme pouze poslední s Černicemi B vyhráli. Na výkonech v těchto utkání se hlavně projevila právě neúčast některých klíčových hráčů z důvodu zranění a nebo práce. Proto jsme museli na některá utkání povolat naše mladé dorostence, kteří svými výkony velice potěšili. Všechna utkání jsme sehráli na UMT v Rynholci,  kde byly výborné podmínky i když je areál ve výstavbě.

S přípravou jsem spokojen tak na padesát procent, ale  věřím, že v prvním jarním kole v Oráčově předvedeme kvalitní výkon a získáme body.

Začátek jara máme velice těžký. Jak už jsem řekl v prvním utkání zajíždíme na horkou půdu do Oráčova, pak proběhne doma derby s Tatranem Rakovník B a pak jedeme do Zavidova, který po podzimu vede tabulku a podle mě je nevážnějším uchazečem o postupu do I. B. třídy. Pokud jde o naše umístění byl bych rád, kdybychom atakovali umístění kolem pátého místa.

 

Šnajdr Milan

Zpět