DOROST DOMA ZTRATIL BODY

09.11.2014 12:42

SPARTA LUŽNÁ - KRÁLŮV DVŮR 1 - 4 /1 - 3/ ROUŠAVÝ

 

Lužná chtěla po nepovedeném zápase ve Slaném už konečně opět bodovat. Králův Dvůr byl před tímto utkáním o jediný bod před Spartou a proto se dalo očekávat vyrovnané utkání.

Domácí borci se od začátku utkání nemohli dostat do tempa. Byli to ovšem právě Sparťané, kdo mohl jít do vedení. Roušavý krásnou přihrávkou našel Vejvodu, který se řítil sám na branku. Brankář hostí však dokázal jeho střelu vytěsnit do břevna. To byla asi jediná nebezpečná akce domácích v prvním poločase. 

Hosté se dokázali prosadit ve 32. minutě, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval jejich útočník. Po pár minutách se po podobné akci radovali hosté podruhé. 

Lužná byla vlažná, nic jí nevycházelo, nedařily se přihrávky a hlavně chyběla bojovnost. Aby toho nebylo málo, zvýšili hosté po rohovém kopu na 0-3. Míč se zastavil ve skrumáži u přední tyče a nedůraz domácích obránců měl za následek navýšení skóre. 

Malou naději dal Spartě Roušavý, který dokázal zužitkovat přihrávku od Vejvody a ještě před poločasem snížit na 1-3.

Druhý poločas byl odrazem prvního. Lužná se nedostala k pořádné akci. Hosté dokázali vstřelit ještě čtvrtou branku a tak si pohodlně odvezli vítězství.

Hodnocení trenéra Ambrůžka:

Zápas se nám vůbec nepovedl. Kluci neplnili úkoly, které jsme si před zápasem řekli. Mysleli si, že všechno přijde samo. S přístupem některých hráčů nejsem vůbec spokojen. Musíme se připravit na poslední zápas a potvrdit dobré postavení v tabulce, které po podzimní části zatím máme.

SESTAVA: PAVLÍČEK - ZASPAL - MEZEI - ZOUPLNA - BERÁNEK -STANĚK - ŠPIČKA - GRILL - VEJVODA D. - ROUŠAVÝ - VEJVODA J.

STŘÍDALI: HÁJEK M., BALUCH  

Zpět