HATTRICK POKYHO PROTI OLEŠNÉ

29.10.2016 16:43

SPARTA LUŽNÁ - FC PO OLEŠNÁ 4 - 2 /2 - 1/ POKORNÝ 3x, ŠNAJDR

 

24. 1:0 – Pokorný se zavěsil na centr Pepy Vejvody a jeho hlavička zapadla na zadní tyč.

 

25. 1:1 – poté, co se míč vrátil od naší pravé lajny před bránu, dokázal se střelec hostů nadvakrát zbavit bránících hráčů a ranou ke vzdálenější tyči, byť si na ni Duda sáhl, vyrovnat.

 

40. 2:1 – Pokorný s přehledem zakončil po rychlé akci, kdy Pepa Vejvoda trefil břevno a dobíhající Kopernický rozhodil obranu.

 

47. 3:1 – Pokorný z penalty. Hned po poločasovém rozehrání vybojoval Pepa Vejvoda aut u rohového praporku. Následovala akce do vápna, kdy Pepovu hlavičku sledoval důsledně Grill, který byl při snaze o dorážku faulován stoperem.

 

67. 4:1 – Šnajdr jistě z penalty. Hostující stoper dohrál centrujícího Pokorného.

 

68. 4:2 – Domácí obrana zůstala po rozehrání příliš vysoko a umožnila útočníkovi Olešné po průnikové přihrávce pohodlně ve vápně zamířit na zadní tyč.

 

Sparta přivítala na svém hřišti souseda z tabulky oceláře z Olešné. 
 
Od prvních minut se hrál pohledný fotbal s mírnou optickou převahou hostí. Ale byli to domácí, kteří vstřelili první branku utkání, když po centru Pepína Vejvody přeloboval Radek Pokorný hostujícího brankaře z hranice velkého vápna v 23. minutě 1-0. Neuběhli ani dvě minuty a hostující  kanonýr R. Polášek povedenou střelou v 25. minutě vyrovnává na 1-1. Ve 39. minutě  nastřelil domácí hráč břevno, míč se odráží do klubka hráčů před brankou, k míči se dostává Kopernický, který neprostřelil hostující obranu a až na potřetí Pokorný propálil všechno co mu stálo v cestě 2-1. Tímto výsledkem skončil i první poločas tohoto zajímavého utkání. 
 
Druhý poločas začal náporem domácích , kteří v 47. minutě za faul v pokutovém území zahrávají desítku a kanonýr Pokorný dovršuje 
hatrik 3-1. Nadále se hrálo nahoru dolů a tento fotbal se musel přítomným divákům líbit. V 67. minutě se opět hosté dopouštějí faulu ve vápně a nařízenou penaltu tentokráte proměňuje Šnajdr 4-1. Chvíli nato v 68. minutě po nevinné akci střílí druhou branku hostující M. Polášek 4-2. Do konce utkání se již nic podstatného neudálo a tak si domácí Sparta připisuje další 3 cenné body do tabulky OP. 
Za týden nás čeká lídr soutěže Městečko.
 
Rác Ladislav ( vedoucí mužstva):
Naši hráči opět předvedli velmi dobrý výkon a pochválil bych přeci jenom střelce Pokorného a obránce Kopernického. K velmi dobré úrovni tohoto zápasu přispěl i výkon všech třech rozhodčích.Opravdovou zkouškou naší výkonnosti bude příští zápas, kdy zajíždíme do Městečka lídra OP.

 

Z pohledu trenéra: 

Poctivý výkon celého týmu. Zaměřili jsme se na hráčské osobnosti v týmu soupeře a výkony Grilla a Kopernického byly základem k dobrému výsledku. Směrem dopředu jsme ukázali své možnosti, které příště mohou skončit dalšími góly.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Mezei Petr, Staněk Petr, Kopernický Daniel, Vejvoda David - Špička Josef (79. Staněk Jakub), Ambrůžek Petr (75. Fronk Stanislav), Grill Robert, Šnajdr Radek – Pokorný Radek (87. Kolínský Jan), Vejvoda Josef

 

 

Co na to web soupeře? - ZDE

                                                                                                                                                                      

 

Zpět