LUŽNÁ OPĚT BEZ BODU

12.04.2014 22:04

FC PO OLEŠNÁ - SPARTA LUŽNÁ 2 - 1 / 1 - 1 / KOŠULIČ

 
reskator72rajče.net

Sparta odjela na hřiště Ocelářů z Olešné s jediným cílem, konečně bodovat. 

Již v 7. minutě utkání však vstřelil první branku domácích  hlavou M. Polášek. Poté musel ze hry odstoupit pro zranění hostující Ruprecht, kterého nahradil Fronk. Sparta se snažila nepřiznivý průběřný výsledek zvrátit. To se povedlo v 29. minutě, když po centru Kocha opět hlavou zavěsil hostující Košulič. Sparta v této fázi utkání byla lepším mužstvem, lépe kombinovala, ale skóre se stále neměnilo. V 59. minutě  přišla pro hosty ledová sprcha, když kanonýr domácích Radek Polášek hlavou  opět dostal do vedení domácí Oceláře. 

V 68. minutě byl za faul na domácího hráče po druhé žlutě kartě  vyloučen hostující Polanský. Sparta, i když pouze v deseti, nadále diktovala tempo hry a snažila se nepřiznivý výsledek otočit. Bohužel se Spartě do konce utkání nepodařilo vstřelit kýženou branku a tak opět vyšla  bodově naprázdno. 

Zklamáním byla již sedmá prohra Sparty v řadě a střelecká nemohoucnost jejích hráčů. Překvapením byla solidní návštěva a dobře připravená, i když trochu tvrdší, hrací plocha.

Sestava : Mašek - Chládek - Hájek  - Ruprecht (Fronk) - Rek - Polák - Koch - Kameník - Košulič - Polanský - Šnajdr

Zpět