LUŽNÁ VE FINÁLE POHÁRU

20.09.2018 08:59

TJ ROZTOKY - SPARTA LUŽNÁ 3 - 3 /0-2/, np 3 - 4, KOLÍNSKÝ, vlastní, ŠNAJDR

 

2. 0:1 – rychlá a přesná rozehrávka od obránců po pravé straně. Pokorný od poloviny vyslal po křídle Šnajdra, jehož ostrou nabídku na malé vápno proměnil důrazný Kolínský v uklidňující gól.

16. 0:2 – útočná aktivita byla odměněna druhou brankou. Šnajdr odcentroval na trojici nabíhajících spoluhráčů a domácí stoper míč hlavou poslal do víka.

62. 0:3 – opět výsledek tlaku Lužné. Centr Jakuba Staňka odvrátili domácí před vápno, kde si míč zpracoval Rek. Jeho střelu vyrazil gólman jen ke Šnajdrovi, který po zkrocení míče zblízka dorazil.

73. 1:3 – ztráta v rozehrávce za půlící čárou. Rychlý míč do nekompletní a nesoustředěné obrany a individuální schopnost domácího střelce.

84. 2:3 – další zbytečná ztráta nabídla výpad zastavený za cenu faulu. Centrovaný trestný kop pak v souboji přizvedli jak útočník, tak obránce a ten pak zapadl na zadní tyč.

90. 3:3 – neuvěřitelné ale i trochu očekávatelné se stalo skutkem. Dlouhý aut do vápna a v tlačenici opět zaúřadoval domácí elitní střelec.

V následném penaltovém rozstřelu, který rozhodoval o postupu do finále Okresního poháru, prokázali postupně svoji jistotu Pokorný, Šnajdr, Kolínský a Adam Špička. Petr Staněk si na první dvě střely sáhl, při třetí se šetřil a čtvrtou mazácky lapil. Pátou roztockou „pecku“ poslal autor hattricku nad, takže na posledního luženského střelce už nedošlo.

 

Z pohledu trenéra: 

Dvě třetiny zápasu jsme měli dobrý pohyb a vše pod kontrolou. Třetí gól nás nejen uklidnil, ale taky uspokojil. Vypadli jsme z partu a nabídli domácím možnost jít za vyrovnáním, které zaslouženě dotáhli v poslední minutě. To, že jsme po takovém K.O. zvládli penaltový rozstřel, je důkazem síly týmu. Oceňuji i to, že jsme dali tým dohromady v týdnu, protože mnozí museli upravit své pracovní povinnosti. Z tohoto pohledu byl termín zápasu na této úrovni nelogický.

Staněk Petr - Staněk Jakub, Dolhý Jiří, Rek MartinŠpička Josef – Bičík Pavel (61. Sláma Jakub), Grill Robert, Špička Adam, Kolínský Jan - Šnajdr Radek, Pokorný Radek

Zpět