LUŽNÁ VÍTĚZNĚ NA OLEŠNÉ

03.10.2010 09:05

OLEŠNÁ - LUŽNÁ 1 - 4 /0 - 2/ LUKEŠ 2x , ŠNAJDR , DRENKO

Po prohraném zápase doma s Pavlíkovem nás čekal velmi těžký zápas na půdě OLEŠNÉ. Nepříjemná zpráva nás čekala v týdnu od STANDY FRONKA , který bude mimo hru pravděpodobně až do konce sezony ( natržené kolení vazy ). Lužná měla už k dispozici URIKA , který se vrátil z dovolené , ale bohužel pro bolesti zad musel již ve 20 minutě střídat.

Začátek zápasu byl jasně v režiji Luženských , kteří promarnili dvě tutové šance DRENKEM .Změna stavu se narodila ve 14 . minutě , kdy URIK vyvezl balon k půlící čáře , pak našel krásnou přihrávkou DRENKA , který si převzal skvělou otočkou balon mezi dvěma obránci , posunul si ho na levou nohu a z rohu velkého vápna dělovkou těsně nad zemí nedal PAVLÍČKOVI v brance domácích šanci.O minutu na to si postavil míč k přímému kopu CHLÁDEK.Střela mu vyšla skvěle , ale trefila pouze tyč .Další nádherný moment přišel ve 26. minutě , kdy SCHOLLER našel přihrávkou LUKEŠE , který z pravé strany ze 30 metrů trefil balon nevídaným způsobem , domácí golman nestihl vůbec zareagovat , jen se po balonu otočil a bylo to 0 - 2.Do poločasu měl ještě šanci DRENKO , ale nedal. Domácí v prvním poločase nehráli dobře , balony na kanonýra POLÁŠKA nebyly přesné a tak se RADEK neprosadil.

Druhá půle přinesla několik branek  , nepřesnosti v posuzování zákroků ze strany hlavního rozhodčího vedli k velké nervozitě na obou střídačkách a samozřejmě se to přeneslo i na samotné hráče , hlavně tedy domácí mužstvo mělo vidět minimálně jednu červenou kartu za likvidační faul bez balonu na SHOLLERA.

54 minuta LUKEŠ proměnil penaltu po faulu na DRENKA. O šest minut na to padl opět nádherný gol . Po rohovém kopu se krásně pověsil do vzduchu RADEK ŠNAJDR a pro něj nevídaným způsobem a to HLAVOU zvýšil na uklidnujících 4 - 0. Domácí snížili v 75 minutě po rohovém kopu , kdy dotlačili míč za RÁCOVA záda. O minutu na to zabránil RÁC dalšímu golu , kdy se na něj řítil sám DRVOTA. Lužná měla další šanci z nohy DOLHÉHO , který po přihrávce od SCHOLLERA bohužel netrefil branku.

Utkání , z kterého jsme měli obavy dopadlo velice dobře. Zbytečnou nervozitu vnesl do utkání pouze hlavní sudí , který si neudělal pořádek na hřišti.

Gratulace LUŽENSKÝM za předvedený výkon , který musíme potvrdit za týden doma proti zatím poslednímu celku okresního přeboru JESENICI.

SESTAVA : RÁC , KOULA - URIK ( 20´FALBR ) - STANĚK - CHLÁDEK , ŠNAJDR - LUKEŠ - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , DRENKO ( 85´DOLHÝ ) - SCHOLLER

Zpět