Mladší žáci hráli na SK RAKOVNÍK

12.09.2010 18:48

SK RAKOVNÍK - SPARTA LUŽNÁ 5 - 0 / 3 - 0 /

Lužná odjela na derby na městský stadion SK Rakovník bez svého nejlepšího střelce Vejvody , dále bez nemocných Hrubeše , Vejvody Davida a Špičky.

Domácí byly jasným favoritem , ale Lužná se nedala a svým bojovným výkonem umožnila dát eskáčům pouze 5 golů. První branka padla velmi lacino a to když nejprve GRILL po něm HORÁK podběhli míč , když se zdálo , že brankář STANĚK jasně veme míč do rukou , tak se najednou rozhodl , že ho odkopne , bohužel promáchl a balon se krásně dokutálel až za brankovou čáru. Domácí se dlouho nemohli střelecky prosadit , bud selhali v jasných příležitostech nebo narazili do zdi jmenem obrana. Gol na 2 - 0 byl opět zcela zdarma , protože dlouhý nakopnutý balon brankář STANĚK podcenil a ten zapadl za jeho záda.Do poločasu padl ještě jeden a tak do kabin odcházeli všichni za stavu 3 - 0 pro domácí.

Druhý poločas začal pro naše nejmenší opět neštastně. Po velkém závaru ve vápně SPARTY se k míči dostal střelec domácích a zavěsil 4 - 0 .

Na 5 - 0 zvýšil obránce SK , který na pravé straně vypálil a náš golman nestačil reagovat.

Lužná se dostala do dvou velkých příležitostí. O obě se postaral GRILL.  Tu první si vypracoval sám , když zatáhl míč po levé straně , prokličkoval se k zakončení , ale bohužel minul. O něco později šel dokonce sám na domácího brankáře MEZEJE , místo toho aby šikovně udělal kličku , tak se rozhodl přelobovat golmana , ale udělal to i s brankou. ŠKODA.

SESTAVA - STANĚK , GRILL , HORÁK , SKÁCEL , MAŠÁT , ŠTĚPÁNEK , VLČEK , BERÁNEK , ZELENKA , SUCHÝ , KOREJS , ZASPAL

CO NA TO TRENER PETR STANĚK ? dnešní zápas byl od začátku v rukou a hlavně na kopačkách SKP Rakovnika a byla jen otázka času kdy dají hráči Rakovníka první gol.Na druhou stranu musím kluky pochválit hlavně Filipa Horáka,Jirku Beránka a Marka Skácela, kteří mě dnes překvapili.Hráči SKP Rakovnik byly fotbalovější a bylo vidět,že už někteří prošly fotbalovým výběrem p.Procházky.Myslím kdyby jsme měly k dispozici Vejvodu Josefa,Vejvodu Davida,Špičku Josefa a Hrubeše Martina tak by výsledek mohl být pro nás příznivější.Škoda šance Roberta Grilla v závěru zápasu která byla jediná kterou jsme v zápase měly.Myslím si,že kluci si dnes spiše zaběhaly něž zahrály fotbal ale o tom fotbal je zbytek už je na nás aby jsme je do toho dostalyTakže děkuji všem klukům,kteří byly dnes na zápase za dnešní výkon a těším se na další zápas proti Řevničovu v Lužné.

Zpět