NAŠE MUŽSTVA O VÍKEND

28.10.2010 15:10

V sobotu dopoledne od 10. hodin sehrají naši starší žáci mistrovský zápas na domácí půdě proti týmu TJ SLABCE. Hostující celek je v tabulce na 2. místě za vedoucím TATRANEM RAKOVNÍK " B " pouze o skore. Slabečtí zatím prohráli pouze jeden zápas a mají aktivní poměr branek 24 : 7.

Náš tým je zatím na 6. místě se 13 body a skore 27 : 22. Tento duel bude také soubojem nejlepších střelců obou mužstev , ze strany SLABEC je to ONDŘEJ CÍLEK a z domácích LUKÁŠ HÁJEK - oba vstřelili shodně 8 branek. Kdo bude lepší , tak na to se přijdte určitě podívat. Hlavním rozhodčím je pan SIXTA.

Týž den odpoledne od 14.30 zajíždí naše " A " mužstvo na hřiště FK KNĚŽEVES. Hlavním rozhodčím je pan SÝKORA a na pomezí mu budou pomáhat pan VÁCLAV a pan SIXTA.

V neděli od 10 hodin sehrají pohárové utkání naši mladší žáci doma s týmem ŘEVNIČOVA.Hosté jsou zatím na posledním místě s poměrem        branek 1 : 11 . Naši borci jsou na 4. místě se 3 body a skore 5 : 7. Přijdte povzbudit a pomoci našim dětem k zisku třech bodů.

Zpět