NEŠŤASTNÁ PROHRA V MĚSTEČKU

05.11.2016 16:40

OHNIVEC MĚSTEČKO - SPARTA LUŽNÁ 1 - 0 /1 - 0/

 
45. 1:0 – rychlý úder do rozhozené obrany, při kterém zůstal domácí útočník trestuhodně sám ve vápně a mohl ideálně trefit přesnou přihrávku proti noze.
 
Sparta zajížděla k dalšímu zápasu OP na hřiště vedoucího mužstva Ohnivec Městečko.
 
Úvod zápasu i průběh prvního poločasu  patřil po mírné převaze domácímu mužstvu, které si vytvořilo i několik brankových příležitostí. Hosté hráli odpovědně v obraně a podnikali rychlé protiútoky. Když už se zdálo, že první poločas skončí nerozhodně vystřelil v 44. minutě domácí kanonýr P. Šnídl, na branku Dudy, nepříliš tvrdou střelu, ale umístěnou  na delší tyč a přivedl domácí Ohnivce do vedení 1-0. 
 
Druhý poločas byl obdobou prvního jen s tím rozdílem, že optickou převahu získávali hosté, ale bohužel bez brankového zakončení. Domácí rovněž v druhé části nepřekonali výborně chytajícího brankaře Sparty a tak skončil zápas těsním a myslím si i zasloužením vítězstvím domácího mužstva.
 
Ladislav Rác (vedoucí mužstva):    
 
I přes prohru naši hráči předvedli dobrý a zodpovědný výkon bohužel s minimem brankových  šancí. Zápas se musel přítomným divákům líbit a  naše mužstvo předvedlo, že fotbal umí. Rozhodla větší zkušenost domácího mužstva.

 

 

 

Z pohledu trenéra: 

 

Domácí měli po většinu zápasu míč pod kontrolou, a protože fotbal se hraje na góly, tak vyhráli zaslouženě. V první půli jsme přežili tři velké šance hlavně díky výbornému Dudovi. Po přestávce nám vyšlo několik rychlých akcí, ale zakončení našich šancí chyběla buď rozhodnost (Vejvoda a 2x Grill), nebo přesnost (Dolhý), nebo lepší příprava (Šnajdr). Opět ukázka toho, v čem se zlepšit.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Dolhý Jiří, Mezei Petr, Kopernický Daniel, Kolínský Jan - Špička Josef (72. Drenko Petr), Ambrůžek Petr, Grill Robert, Šnajdr Radek – Pokorný Radek, Vejvoda Josef

Zpět