OLEŠNÁ JASNĚ DOMINOVALA

14.10.2018 10:10

SPARTA LUŽNÁ - FC PO OLEŠNÁ 0 - 7 /0 - 2/

 

23. 0:1 – na dlouhý pas z hloubi pole nedokázala luženská obrana zareagovat a útočník vybíhající z půlící čáry postupoval sám na branku. Na hranici pokutového území ho ještě zblokoval dobíhající Josef Špička, ale míč se odrazil k dalšímu hráči Olešné, který už neměl problém zakončit.

45. 0:2 – postupný útok Lužné hosté odvrátili z hranice vlastního pokutového území a v brejkové situaci dostali po prvním výborném zákroku Procházky opakovanou možnost na důležitý gól do šatny.

55. 0:3 – technická chyba v rozehrávce nabídla záložníkovi Olešné postup do otevřené obrany, který zakončil povedenou ránou pod břevno.

69. 0:4 – zbrklá rozehrávka na polovině hřiště = ztráta a rychlý úder do rozhozené obrany. První zakončení zblízka ještě Procházka odvrátil, druhé z úhlu už ne.

71. 0:5 – trestný kop z ideální vzdálenosti ideálně zahraný přes zeď.

76. 0:6 – zkušený útočník hostů dostal spoustu prostoru, aby prošel až do vápna a tam se dostal k ráně, kterou střídající Petr Staněk vyrazil je k volnému dalšímu hráči. Ten pohodlně dorazil zblízka hlavou.

85. 0:7 – odkop brankáře po malé domů zpracoval soupeř ještě na naší polovině a přesnou střelou k tyči uzavřel kanonádu.

 

Z pohledu trenéra: 

Sedmigólový rozdíl byl objektivně v taktických a technických chybách, které jsme vyprodukovali. Hlavní důvod ale leží v hlavách. Vypadalo to, jako bychom nechtěli. Hrát fotbal, běhat, bojovat, rvát se.

Procházka Petr (71. Staněk Petr)  - Staněk Jakub, Rek Martin, Kopernický Daniel, Špička Josef - Grill Robert (76. Hejl Pavel), Ambrůžek Petr, Špička Adam, Kolínský Jan (37. Bičík Pavel) - Šnajdr Radek (70. Polanský Jiří), Pokorný Radek

Zpět