OPĚT BEZ BODU

06.04.2019 20:56

SPARTA LUŽNÁ - FK HŘEDLE 0 - 3 /0 - 1/

 

Domácí začali prvním útokem aktivně, ale před pokutovým územím si v houštině bránících hostů nenašli prostor ke střele. Taková situace se stala pro útoky Lužné bohužel typickou pro celý zbytek zápasu. Hředle se prosazovaly díky rychlým výpadům.

 

9. Střední záložník si naběhl na kolmici do vápna, ale Duda včasným vyběhnutím vytlačil střelu na roh.

 

23. Další kolmice, po které hostující hráč mířil vedle.

 

34. Po kombinaci z pravého křídla zblokoval ve vápně volného střelce Košulič.

 

36. Grill nedosáhl na malém vápně na centr z pravé strany.

 

39. 0:1 – hosté odvrátili centr před vlastním vápnem a bleskový výpad zakončili hráči „Traverzy“ krátkou kombinací ve dvojici a přesnou střelou ze 20ti metrů k tyči.

 

46. Domácí byli asi ještě v kabině, když se po rychlém rozehrání dostal nový hráč Hředlí až před Dudu, který byl opět na místě.

 

51. Pokorný zachytil chybnou rozehrávku, ale z 25ti metrů netrefil odkrytou branku.

 

60. Grill nebyl v zakončení „béčkovou“ nohou důrazný.

 

64. 0:2 – penalta! Jinak velmi dobrý rozhodčí vstoupil do zápasu kontroverzním rozhodnutím. Hosté šli do brejku a v náběhu se střetli tělo na tělo 70ti kilový obránce s o dost těžším útočníkem. Oba v rychlosti letěli k zemi a samozřejmě do pokutového území, což rozhodčí posoudil fatálně v neprospěch Lužné.

 

V závěrečné dvacetiminutovce stáhla Lužná hru na tři obránce, ale její akce se tříštily o bojující zeď hostů.

 

80. 0:3 – výpad do otevřené obrany zakončil hostující střelec kličkou vyběhnuvšímu Dudovi.

 

Z pohledu trenéra: 

Celý zápas byl spíš boj než fotbal. Rozhodla pevnost hostující obrany, naše neschopnost ji překvapit a pohyblivý Machovský. Na naší straně drželi výkonnostní laťku nahoře jen Duda a Dolhý.

 

Duda Filip - Nágl Luděk (71. Bendl Jiří), Dolhý Jiří, Kopernický Daniel, Kolínský Jan - Košulič OndřejGrill Robert, Kopřiva Patrik, Bičík Pavel(46. Špička Josef) - Šnajdr Radek, Pokorný Radek

Zpět