PÁR OTÁZEK PRO TRENÉRA PAVLÍČKA

22.11.2016 19:42

1. Jak probíhala letní příprava a byl jsi spokojen s docházkou?

Když započítáme i turnaje v Lišanech a domácí "Přátelství", tak se do letní přípravy, která nepřetržitě odstartovala 2.srpna, zapojilo 28 hráčů, kteří měli v době dovolených velmi dobrou účast. Z toho vyplynulo i poměrně početné střídání v pohárovém zápase v Roztokách. Vypadnutí na penalty bylo asi jedinou "vadou na kráse".

 

2. Do mužstva se zapracovala nová i staronová jména. Podařilo se stmelit mužstvo podle tvych představ?

Adam Mašek = univerzálnost a zodpovědnost sama, Pavel Bičík = nejvíc tréninků za celý podzim, David Vejvoda překvapil možná nejvíc sám sebe, čeho je na hřišti schopen, Petr Mezei = základní stavební kámen obrany, Filip Duda =  velký klid a pozitivní komunikace, Radek Pokorný = výborná práce s míčem, z čehož plynuly i góly. O partě netřeba diskutovat, protože šest otočených zápasů svědčí o tom, že kluci šli za cílem společně.

 

3. Chtěl by jsi někoho vyzdvihnout  za podzimní část a jsou i jména, která by měla na sobě více zapracovat?

Zapracovat musí všichni, jejichž tréninková účast nepřekročila 50% (samozřejmě s přihlédnutím k pracovním povinnostem a zdravotním komplikacím, tj. zraněním a nemocem). Ale mnozí si jistě sáhnou do svědomí.

Chválit bych mohl odshora dolů. Dík patří všem, kteří strávili více času na lavici než na hřišti. Když už jmenovat, tak nejvyrovnanější a pro výsledky nejdůležitější byly výkony Dana Kopernického, který výborně bránil i hráče se zkušenostmi z vyšších soutěží a k tomu přidal velký důraz před brankou soupeře.

 

4. Jak si spokojený se střeleckou produktivitou?

Málo střelců (7) a hlavně málo gólů. Chyběl důraz a rozhodnost v zakončení. To se bez tréninku nezlepší.

 

5. V jakém zápase Lužná předvedla výkon "TOP" a na který bys nejraději zapomněl?

Jednoznačně domácí zápas s Olešnou, to byl náš vrchol a všichni hráči se v něm parádně doplňovali. Zapomenout raději na některé peripetie zápasu v Kněževsi.

 

6. Jak jsi spokojen s herním projevem mužstva a umístěním?

Umístění navazuje na jaro a odpovídá našim schopnostem a dovednostem v rámci soutěže. Hlavně jsme dokázali přehrát týmy, které by měly být výsledkově pod námi. Hra se posunula ke kvalitnější kombinaci, ale problém byl v zakončování.

 

7. Už máš představu o zimní přípravě a jak bude probíhat?

Jako v předchozích dvou letech od půlky ledna. Tělocvična, hřiště a luženské lesy. Na začátku března vylaďovací soustředění.

 

8. Chtěl by jsi do mužstva přivést ještě nějakou posilu (konkrétně na nějaký post)?

My jsme v situaci, kdy máme relativně široký kádr. Pokud se někdo objeví, tak to bude ve vazbě na současné hráče.

 

9. Několika větami zhodnotit podzim komplexně.

Kluky to baví a tím pádem i mě. A to je hlavní.

 

Za rozhovor děkuje Libor Hájek

Zpět