POSVÍCENSKÉ KOLÁČE PATŘÍ JESENICI

18.09.2011 12:06

SPARTA LUŽNÁ - FC JESENICE 2 - 4 / 0 - 2 / AMBRŮŽEK , SCHOLLER

Velice početné publikum , které o Luženské posvícení přišlo do ochozů SPARTY LUŽNÁ , bylo zvědavo , zda si už konečně domácí připíší první tři body v tomto ročníku. Začátek zápasu tomu nasvědčoval , protože tlak domácích během prvních 20 minut byl velký. Několik rohových kopů a hlavně několik šancí , které dokázali domácí spálit. Břevno AMBRŮŽKA , tutovky ŠNAJDRA , DRENKA a HÁJKA volali po golu. Bohužel nic tam nepadlo. Zákonitě musel přijít trest  , po zbytečné ztrátě Košuliče , který se snažil svoji chybu napravit se dostali Jeseničtí k první standartní situaci . trestný kop těsně za hranicí velkého vápna zahrával WEIS a poradil si s ním skvěle , když vymetl pavučinu MAŠKOVI brány. Lužná musela po 30. minutách dvakrát střídat , když museli hřiště opustit pro zranění KOPERNICKÝ a HÁJEK. Na poločasových 2 - 0 pro hosty upravil krásnou střelou jesenický hráč. Domácí KOŠULIČ musel ve 40. minutě předčasně pod sprchy , když rozhodčí RENDL  udělil druhou žlutou kartu po zbytečném faulu ze zadu.

Druhý poločas musela Lužná dohánět dvougolové manko v deseti. Snížit se podařilo SCHOLLEROVI , který proměnil pokutový kop , po ruce hostujícího obránce.Škoda , že Lužná nedokázala vyrovnat  DRENKEM , který se dostal do slibné brankové příležitosti. Jesenice přidala další dvě branky a osudu utkání bylo rozhodnuto. Na konečných 2 - 4 snižoval AMBRŮŽEK , když mu předložil balon CHLÁDEK , který se zapojil do utkání během druhého poločasu , po svém zranění .

Posvícení se po sportovní stránce nepovedlo. Jesenice si odvezla tři body. Domácí stále tápou a nemohou protrhnout smůlu , která se jim lepí na kopačky. Další dva zápasy odehrajeme venku . Nejdříve zajíždíme do ZAVIDOVA a potom do JANOVA. Na domácím hřišti se představíme až za tři neděle , kdy budeme hostit MĚSTEČKO.

SESTAVA : MAŠEK , FRONK - HÁJEK - KOULA - KOPERNICKÝ , STANĚK - SCHOLLER - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - DRENKO

STŘÍDALI : GRILL , URIK , SÝKORA , CHLÁDEK 

 

Zpět