POVINNÁ DOMÁCÍ VÝHRA

03.04.2016 20:08

15.kolo: SPARTA LUŽNÁ – SK Lány 4:2 /2:1/ - Ambrůžek 2, Vejvoda J., Šnajdr  

10. 1:0 Vejvoda Josef  – Kolínský vybojoval míč pro Grilla, jehož posunutí do vápna luženský střelec s přehledem proměnil.

31. 1:1 – při centrovaném trestném kopu nechali domácí soupeře pohodlně hlavičkovat a gólman Sparty si s obloučkem neporadil.

45. 2:1 Ambrůžek – opakovaná spolupráce středních záložníků při standardních situacích přinesla poločasové uklidnění, Fronk našel při rohovém kopu na vápně Ambrůžka, který krásně trefil přízemní ranou křížem k tyči.

54. 3:1 Šnajdr – Vejvoda vybojoval před pokutovým územím míč, který se odrazil ke Šnajdrovi, jeho bomba levačkou byla nechytatelná.

74. 3:2 – laxní bránění dalo zkušeným lánským hráčům možnost dostat se do vápna a tam na sebe nechat spáchat penaltový zákrok.

89. 3:2 Ambrůžek – luženský kapitán si schoval druhou pojistku na závěr druhého poločasu, po přesunutí míče od Krumhanzla přes Šnajdra přes celou šířku hřiště propálil gólmana hostů do bližšího „vinglu“!  

Rác Ladislav -  Sláma Jakub (46. Mašek Adam), Staněk Petr, Kopernický Daniel, Staněk Jakub - Kolínský Jan (89. Špička Josef), Fronk Stanislav, Ambrůžek Petr, Grill Robert (46. Krumhanzl Karel) - Šnajdr Radek,Vejvoda Josef (46. Mašek Vladimír).  

Z pohledu trenéra: 

Plus: povinná výhra, krásné góly. Mínus: práce s míčem. A samozřejmě neproměněné šance, ale to se nám asi vrátilo (ne-)štěstí, které jsme měli před týdnem v Kněževsi.

Zpět