POVINNOST SPLNĚNA

26.04.2019 17:10

SPARTA LUŽNÁ - ČL KOLEŠOVICE 5 - 0 /1 - 0/ POKORNÝ 3x, ŠNAJDR, KOŠULIČ

 

6. 1:0 – Šnajdr si z levé strany navedl míč na střelu a jeho ránu zastavila jen tyč. Odražený míč dopravil pohotově do branky Košulič.

 

50. 2:0 – Nízko zahraný rohový kop Kuby Staňka našel nabíhajícího Pokorného a jeho volej zapadl na vzdálenější tyč.

 

71. 3:0 – Grill prošel sebevědomě po brankové čáře a jeho prudkou nabídku gólman v pádu neudržel. Na místě byl „predátor“ Pokorný.

 

85. 4:0 – Po kombinaci s Hejlem se dostal k centru Košulič a Pokorný završil hattrick!

 

88. 5:0 – Šnajdr prošel zleva až z pozice obránce. Vlastní zblokovaný centr si doběhl a nekompromisní ranou na přední tyč uzavřel účet zápasu.

 

Z pohledu trenéra: 

Vítězství, které všichni považují za povinné, vyžaduje potlačení individualistických představ a zodpovědnost a důraz v každé činnosti. To jsme dokázali po většinu zápasu předvádět, a proto jsme očekávání splnili. Mezi mnoha bezchybnými (obránci) a trpělivými (ofenziva) výkony se vyjímal Radek Šnajdr. Levou lajnu si pronajal a jeho výborné útočné akce orámovaly gólově tento zápas.

 

Staněk Petr - Kopernický Daniel, Dolhý Jiří, Špička Josef (56. Ambrůžek Petr) - Grill Robert (75. Hejl Pavel), Kopřiva Patrik (78. Polanský Jiří), Staněk Jakub, Šnajdr Radek - Bendl Jiří (64. Bičík Pavel), Pokorný Radek, Košulič Ondřej

Zpět