PŘESTŘELKA PRO LUŽNOU

25.03.2017 21:14

Olympie Rakovník – SPARTA LUŽNÁ 3:4 /2:4/ - Pokorný 2, Kopernický, Šnajdr

 

5. 0:1 – Pokorný zakončil v pozici sám před brankářem, když dostal přihrávku zleva po úniku Adama Špičky. Toho vybídl klasickou uličkou z půlící čáry Šnajdr, který otočil míč z pravé strany od Bičíka.

 

20. 1:1 – z naší pravé strany se dostali domácí do tlaku ve vápně; ten vyvrcholil stříleným centrem před branku, který dokázal Pepa Špička před soupeřem odvrátit směrem na roh, ale ještě před čarou ho doklepl nehlídaný střelec Olympie.

 

25. 1:2 – Kopernický svým klasickým výletem spustil a dorážkou dokončil presink čtveřice Krumhanzl, Adam Špička, Pokorný a Šnajdr.

 

32. 2:2 – další nebezpečná standardka; Kolínský dokázal seběhnout se soupeřem, ale ten se ve vápně s míčem bleskově otočil a umístil na zadní tyč.

 

34. 2:3 – Šnajdr hlavičkuje na přední tyči parádní roh Adama Špičky.

 

39. 2:4 – Pokorný dorazil míč, který vypadl gólmanovi domácích po ostrém trestňáku Krumhanzla.

 

64. penalta pro Lužnou; Mašek sledoval důsledně malou domů a brankář ho po zaváhání trefil místo míče; Adam Špička mohl korunovat svůj výborný výkon, ale míč zvedl na břevno!

 

81. 3:4 – domácí střelec podruhé v zápase volný; na hranici vápna si počkal na přízemní centr z pravé strany a z voleje trefil k tyči.

 

83. penalta pro Olympii; král okresních střelců nacouval do Kopernického a po kontaktu šel k zemi; byl z toho patrně tak rozhozený, že poslal míč z „puntíku“ do tyče!.

 

Z pohledu trenéra: 

Skvělý výsledek. Výborný výkon v první půli, kdy jsme domácí zaskočili aktivní hrou a měli více šancí, ze kterých jsme si vytvořili dobrý výsledek pro druhý poločas. Ten byl z naší strany především bojem, ale v součtu všech situací nám vyšlo vstříc i štěstí. Dokázali jsme zúročit velmi dobrý přístup týmu k zimní přípravě. Výhra je zasloužená odměna.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Špička Josef, Rek Martin, Kopernický Daniel, Kolínský Jan - Špička Adam, Krumhanzl Karel (75. Fronk Stanislav), Mašek Adam, Bičík Pavel (59. Grill Robert) - Pokorný Radek, Šnajdr Radek

Zpět